Hladilna pena za norice Poxclin, 100 mL

Blažitev draženja, srbenja in občutljivosti, povezane z noricami. Blažitev draženja, srbenja in občutljivosti, povezane z noricami.
507520 1244

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Norice (imenovane tudi vodene koze) so akutna nalezljiva bolezen, ki jo povzroča virus varicella zoster. Po navadi za noricami zbolevajo predvsem otroci. Glavni in najbolj nadležni simptomi, ki spremljajo norice, so srbeči izpuščaji, ki se razširijo v majhne mehurčke. Vrh mehurčka se z lahkoto spraska, vendar se mehurčki lahko odprejo tudi sami od sebe in nastane krasta. če so mehurčki razpraskani in nezaščiteni, so pogosto izpostavljeni okužbam, kar lahko povzroči nastanek brazgotin.

PoxClin hladilna pena – takojšnja blažitev draženja, srbenja in občutljivosti, povezane z noricami.
* Blaži simptome noric.
* Neposreden hladilni in blažilni u?inek
* Takojšna blažitev srbenja
* Vsebuje naravne sestavine.

PoxClin hladilna pena vsebuje kompleks 2QR, patentirano bioaktivno snov naravnega rastlinskega izvora. 2QR se veže na škodljive bakterije, jim preprečuje vezavo na kožo, s čimer se zmanjša možnost okužbe, obenem pa podpira naravni proces zdravljenja kože.

Druge sestavine PoxClin hladilne pene pomagajo pri hlajenju in blažilnem delovanju na kožo. Pena ima zaradi kamilice in žajblja tudi nežen in prijeten vonj.
Uporabljajte najmanj trikrat na dan, ali kadar koli želite blažiti simptome. Uporabo pene priporočamo tudi pred vsakim preoblačenjem otroka.
PoxClin hladilna pena ne vsebuje močnih, strupenih kemikalij. Varna je za uporabo pri otrocih.

Ni znano, da bi bili z uporabo PoxClin hladilne pene povezani neželeni učinki.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vnetje obmodka

Odločitve s pomočjo zdravnika
Pri nenevarnem poteku se bolezen pozdravi v roku dveh do treh tednov. Ob pojavu zapletov je večkrat potrebna operacija.

Zdravila:  Pri bakterijskem vnet ju se lahko daje antibiotike, dodatno pa pomagajo zdravila za lajšanje bolečin in zaviranje vnetja. Da ne pride do učinka pingpong s stalno obojestransko okužbo, je priporočljivo, da se hkrati zdravi tudi partnerico oziroma partnerja. Dokler bolezen ni povsem pozdravljena, je samo po sebi razumljivo, da se izvaja spolne odnose samo z zaščito. Pri zelo močnih bolečinah se lahko v semensko povesmo vbrizga lokalni anestetik. V tem primeru se začasno vstavi tudi poseben kateter skozi trebušno steno neposredno v mehur.

Po zdravljenju da preiskava urina v laboratoriju podatek, ali je bila okužba popolnoma odpravljena. Preden otekla moda ponovno dosežejo svojo normalno velikost, lahko preteče več mesecev. V tem času sta število in gibljivost spermijev omejena, s tem pa je zmanjšana plodnost prizadetega moškega.

Približno 15 do 20 odstotkov vnetij obmodka preide v kronično obliko. Če se bolezen vedno znova pojavlja, je mogoče, da antibiotiki ne učinkujejo več; v takem primeru je treba obmodek odstraniti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Novaclin B.V. Novaclin B.V.
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov