Blue cap krema, 50 g

<strong>Uporablja se predvsem za nego suhe, razpokane kože - pripomore predvsem k procesu pomirjanja eksfoliacije.</strong> Uporablja se predvsem za nego suhe, razpokane kože - pripomore predvsem k procesu pomirjanja eksfoliacije.
2021-07-02 16,84 €
566560 1991

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 3
Ocena izdelka:
Ana **** 15. 11. 2019 11:43
Vsi izdelki Blue Cap mi pomagaja pri mojih težavah z seboroičnim dermatitisom. Kremo si nanesem na l... Preberi več
Janja **** 24. 08. 2018 12:34
Za suho kožo mi najbolj pomaga Blue Cap krema. Sem poizkusila že veliko krem, ampak se nobena ne mor... Preberi več
Tina **** 19. 05. 2017 11:15
Super zadevica, rešuje vsako težavo, ki jo imam v zvezi z atopijskim dermatitisom, rdečico in podobn... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Blue cap krema se zaradi svojih vlažilnih lastnosti uporablja predvsem za nego suhe, razpokane kože (številne nevšečnosti, ki se pojavijo na koži obraza so tako le še preteklost). Lahko se uporablja pri lokaliziranih, kot tudi razširjenih kožnih tvorih (neobičajnih kožnih pojavih) na koži obraza in telesa.

Blue cap krema je obogatena s tako imenovanim cinkovim piritionom, ki je aktiviran ter deluje kot učinkovita zaščitna kožna bariera, ki pripomore k zmanjševanju eksfoliacije predelov kože.

Krema se prav zaradi teh inovativnih lastnosti lahko uporablja kot učinkovita zaščita pred neželjenimi najrazličnejšimi kožnimi težavami, kakor nalašč pa je primerna za vse lokalizirane ter omejene "nevšečnosti" na obrazu ter predelih na telesu.

Izdelek velja kot podporna terapija vsem, ki se soočajo s prekomernim luščenjem kože, dermmatitičnimi težavami vseh vrst in podobnimi kožnimi zapleti.

Navodilo za uporabo Blue cap kreme

Kremo Blue cap uporabljajte v kombinaciji z Blue cap sprejem 1 do 3 krat dnevno. Blue cap kremo naj se uporablja predvsem pri suhi in razpokani koži.

Kremo nanesite na želeno področje, še posebej tam, kjer je koža prekomerno rdečična, lahko pa se nanaša tudi na atopične predele kože; kremo Blue Cap enakomerno in nežno vtrite v površino kože obraza.

Pri uporabi Blue cap kreme se venomer izogibajte uporabi kreme v bližnjih predelih sluznice. Če krema vseeno pride v stik s sluznico pa le-to temeljito izperite z veliko količino tople vode.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ajurveda

Delovanje
O delovanju ajurvedskih metod obstaja vrsta kliničnih študij, prav tako pa tudi izsledkov poizkusov na živalih. Medicinska stroka je seveda začela dvomiti o izsledkih, ker je študije izpeljalo veliko znanstvenikov, ki so pripadali TM-skupini (transcendentalni meditaciji), ki je označena kot TM-sekta. TM-sekto je ustanovil Mahariši Maheš Jogi in je v številnih zahodnoevropskih deželah povezana z zdravilnimi središči in s farmacevtskimi podjetji, ki izdelujejo ajurvedska zdravilna sredstva.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Blue Cap Blue Cap
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja