Curaprox CS Baby (CuraKid) otroška zobna ščetka

Curaprox Curakid otroška zobna ščetka, ergonomsko oblikovano plastično držalo z mehanizmom na klik za pritrjevanje ščetk. Curaprox Curakid otroška zobna ščetka, ergonomsko oblikovano plastično držalo z mehanizmom na klik za pritrjevanje ščetk.
572888 15901

Ocene in mnenja

Opis

Curaprox Curakid otroška zobna ščetka je zasnovana posebej za nežne otroške dlesni. Otroci imajo tanko ustno sluznico in večkrat občutijo bolečino, še posebno pri navadnih zobnih ščetkah z najlonskimi ščetinami.

Sestava:
na glavi ščetke Curakid CK 4260 je več kot 3000 zelo tankih poliesternih ščetin. Čiščenje zob bo prijetno, rezultat pa lepi zobje in zdrave dlesni.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Mentor nato izbranemu učencu predstavi list papirja s tremi krivuljami in mu razloži prvo, običajno krivuljo. Ko jo učenec docela dojame, mu predlaga, naj si zamisli neko neprijetno domače opravilo, ki pa naj ne predstavlja učenja za šolo, in naj ga poskuša v obliki krivulje narisati spodaj. Pojasnite mu, da bo krivuljo učenja risal enkrat prihodnjič. Za risanje naj uporabi svinčnik in radirko, da bi sproti popravil morebitno neustrezno izrisano krivuljo, ki naj jo komentira skupaj z mentorjem.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Curaprox Curaprox
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja