Brava oblikovalni obroček za stomo, 30 obročkov

Brava oblikovalni obroček za stomo je inovativen obrček, ki ga lahko oblikujemo ter je namenjen za boljšo zatesnitev v predelu stome in posledično ustvarja trajno zatesnjenje.
2942 2942

Ocene in mnenja

Opis

Brava oblikovalni obroček za stomo je inovativen obrček, ki ga lahko oblikujemo ter je namenjen za boljšo zatesnitev v predelu stome in posledično ustvarja trajno zatesnjenje.

Perfektno tesnenje v predelu stome je izrazitega pomena, saj le normalno tesnenje omogoča lajšanje neprijetnih vonjav, z priročnim oblikoalnim obročkom pa se zmanjša tudi puščanje.

Je enostaven za uporabo in ga je mogoče oblikovati tako, da ustreza vaši obliki telesa.

Oblikovan obroč se uporablja za ustvarjanje tesnega stika med stomo in stomatsko pregrado, s čimer zaščiti kožo pred prekomerno iritacijo in puščanjem. Brava oblikovalni obroček ima izjemno vzdržljivost, ki zagotavlja dolgoročno zaščito pred uhajanjem. Zasnovan je tako, da je zelo trpežen, kar ji omogoča, da ohranja tesnejše prileganje. Je enostaven za uporabo in ga je mogoče oblikovati tako, da ustreza vaši obliki telesa. To zagotavlja trajno tesno prileganje med stomo in pregrado. Pritrdilni obroč Brava je na voljo v dveh velikostih: tanek obroč (debelina 2,0 mm) in debel (4,2 mm debel). 

Težave z uhajanjem, draženjem kože ali vonjem?

Brava oblikovalni obročekje morda rešitev za vas.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Starostna naglušnost

Se je starostni naglušnosti mogoče izogniti?
Starostno naglušnost je mogoče uspešno preprečiti. Najpomembneje je preprečiti večje obremenitve s hrupom: v hrupni okolici pomaga nošenje slušalk.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Coloplast Coloplast
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov