CELLFOOD oxygen gel, 59 ml

Hitrejša obnova celice kože in podkožja. Hitrejša obnova celice kože in podkožja.
252069 1395

Ocene in mnenja

Opis

Cellfood oxygen gel je gelirno sredstvo primerno za negovanje površine poškodovane kože.

Uporaba Cellfood oxygen gela v nekaj alinejah

- za ožganine meduz, pike žuželk
- za dermalne težave in zaplete po grdih poškodbah
- za žulje, odrgnine

Osnovna naloga Cellfood Oxygen Gela

• usklajevanje in učinkovito delovanje osnovnih procesov v celici kože, saj poskrbi za uravnoteženo količino kisika, vode, hranilnih snovi - od mineralov, amino kislin do encimov v koži

• hitreje obnavlja ter neguje kožo in podkožje

Učinek delovanja Cellfood Oxygen Gela

• koža se počasneje utruja in dehidrira

• učinkovito se spopada z dnevnim onesnaževanjem iz okolja, z mrazom, vetrom, različnimi oblikami žarčenja, onesnaženim zrakom in onesnaženo vodo

• učinkovito se spopada z vsakodnevnim očiščevanjem ali detoksifikacijo škodljivih in strupenih snovi, ki nastajajo v organizmu

Posledica delovanja Cellfood Oxygen Gela

• tako se hitreje osvobodimo nastalih aken, ogrcev, različnih alergij v obliki rdečice, lišajev, mozoljev na koži
• koža je bolj sveža, gladka, z manj vidnimi gubicami, sijoča, mladostna

Opozorilo

Pri prvih nanosih Oxygen Gela lahko opazite rahlo pordečitev ali pojav manjših mozoljev. To je posledica delovanja gela, saj pospeši detoksifikacijo, čiščenje celic in medceličnih prostorov kože in podkožja strupenih in škodljivih snovi. To je normalen pojav očiščevanja in negovanja kože in podkožja. Neprijetni pojav po nekaj dnevih ali tednu izgine – trajanje tega pa jeodvisno od splošnega stanja vašega organizma. Pri suhi in zelo suhi koži se nanos gela izredno hitro vsrka. Proces je neškodljiv, a oseba dobi občutek, da se koža nateza. Da bi se izognili neprijetnemu občutku, vam priporočamo, da na Oxygen Gel nanesemo sloj vaše običajne vlažilne kreme ali losjona.

Uporaba Cellfood gela

Cellfood gel nanesite le na dobro očiščeno kožo kjerkoli na telesu. Gel naj deluje do okvirno 1 uro, nakar ostanke tega kisikovega gela odstranite s kosmom kozmetične vatke. Sledi naj nanos vaše najljubše kozmetične kreme. Mastni in mešani koži priporočamo kot večerno masko, ki jo pustimo delovati vso noč. Zjutraj na dobro očiščeno kožo nanesemo sloj gela. Pustimo delovati od 15 do 30 minut, nato speremo z vodo ali običajnim tonikom. Nanesemo običajno dnevno kremo. Priporočamo redno vsakodnevno (1 do 2x dnevno) uporabo gela za boljše učinke delovanja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ko smo preveč in predolgo na preži!

Dolgotrajni stres trajno poškoduje naše telo in vodi v razvoj nevrodegenerativnih in srčno-žilnih obolenj, avtoimunih bolezni in raka. Ko smo v stresu, možgani telo postavijo v višjo prestavo in izključijo...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Kadar uporabljate tehniko odmora, upoštevajte pravila.

Včasih je primerno, da najprej opozorite: "Če ne boš nehal s tem, boš moral v sobo za odmor." Včasih pa opozorilo ni na mestu; na primer, če otrok, ki se je sposoben vesti lepše, začne drugemu otroku povzročati bolečino, morate ukrepati takoj. Pograbite ga in ga odnesite v sobo za odmor.

Kadar otroka daste v sobo za odmor, mu povejte, zakaj ga dajete tja in za koliko časa. "Tukaj boš šest minut, ker ni v redu, če koga udariš."

Zaprite vrata in ostanite zunaj. Da otroka zaradi strahu pred zapuščenost jo ne bi napadla panika, mu morate dati vedeti, da ste tam. Vrat nikoli ne zaklenite. Tudi to lahko povzroči napad panike, ker lahko otrokove možgane preplavijo strupene kemične snovi, te pa imajo lahko, kot smo že večkrat videli v tej knjigi, dolgoročne škodljive učinke na njegove možgane.

Ne govorite z otrokom, dokler je v sobi za odmor. Namen te tehnike je, da ustvarite razdaljo med vami in otrokom in mu med tistim časom ne namenjate nobene pozornosti. Katera koli vaša beseda v tem času bo izničila učinek tehnike.

Če otrok takrat, ko pride iz sobe, preklinja, brca ali spet udarja, ga pošljite nazaj v sobo za odmor in postopek ponovite.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Cellfood Cellfood
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja