x
Vse kategorije
Regaine dermalna raztopina, 60 mL
Regaine dermalna raztopina, 60 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Regaine dermalna raztopina, 60 mL

Proizvajalec: MCNeil
Uporablja se za zdravljenje plešavost.
Cena: 48,03 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaZdravilo

Ocene in mnenja

Opis

Dermalna raztopina Regaine se uporablja za uspešno zdravljenje plešavosti.
Regaine je učinkovito sredstvo pri zdravljenju androgenske plešavosti. Deluje tako, da spodbuja ponovno rast las in ustavi prekomerno izpadanje las. Dejanski mehanizem delovanja zdravila Regaine pri zdravljenju plešavosti ni v celoti pojasnjen. V proizvodu Regaine je zdravilna učinkovina minoksidil, ki sicer sodi tudi med antihipertenzive (zdravila za zdravljenje visokega krvnega tlaka).
Ponovna rast las se pojavi približno po 4 ali več mesecih uporabe. Uspeh je različen od posameznika do posameznika. Po prekinitvi zdravljenja z zdravilom Regaine obnavljanje rasti las preneha.

Pozor

* prenehajte z uporabo zdravila in se posvetujte z zdravnikom, če opazite bolečine v prsih, hiter srčni utrip, omotičnost ali vrtoglavico, nenaden porast telesne mase brez razloga, otečene roke ali noge in tudi, če opazite trajno pordelost ali draženje lasišča,
* pred lokalno uporabo minoksidila morate preveriti, če je vaše lasišče sicer normalno in zdravo,
* izogibajte se vdihavanju razpršene raztopine,
* Regaine vsebuje alkoholno osnovo, ki peče in draži oči. V primeru naključnega stika z občutljivo površino (oči, odrgnjena koža, sluznica) prizadeto mesto sperite z velikimi količinami hladne tekoče vode.
Naključno zaužitje zdravila Regaine lahko povzroči resne neželene učinke.

Odmerjanje in način uporabe

Regaine nanesite na lasišče dvakrat dnevno. 1 ml raztopine Regaine nanesete na lasišče, pri čemer začnete na sredini prizadetega področja. Skupni dnevni odmerek ne sme preseči 2 ml. Zdravila ne uporabljajte več kot dvakrat na dan, kajti povečevanje doze ne pospeši rasti, lahko pa se poveča tveganje za neželene učinke.
Poskrbite, da zdravilo ne pride v stik z očmi ali usti. Zdravilo Regaine nanašajte le na popolnoma suhe lase in lasišče. Po nanašanju zdravila Regaine si dobro umijte roke
Najboljši učinek se pokaže po 8-12 mesecih redne uporabe. Če sta ponovna rast las oziroma zaustavitev prekomernega izpadanja las doseženi, so za dodaten in neprekinjen učinek potrebni nadaljnji odmerki zdravila Regaine dvakrat na dan. V 3 do 4 mesecih po prenehanju lokalnega zdravljenja z minoksidilom se ponovno vzpostavi stanje pred zdravljenjem.

IZDELEK JE ZDRAVILO

Pred uporabo natančno preberite navodilo, ki ga dobite tudi tukaj! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Priloge

Ali ste vedeli

Celovito razstrupljanje - preprosti napotki za izboljšanje zdravja in počutja

Kraniosakralna terapija je nevsiljiv in zelo učinkovit tretma, ki je namenjen izboljšanju pretoka spinalne tekočine po telesu. Če je vaša hrbtenica dobro poravnana,bosta telo in um tudi zdrava in v ravnovesju. Kraniosakralna terapija lahko zdravi vrsto težav in bolezni, kot so bolečine v mišicah, nespečnost in utrujenost, Epstein-Barrov virus, primanjkljaj pozornosti in motnja hiperaktivnosti (ADHD), pred menstrualna napetost, depresija in posttravmatski šok. Zlasti se priporoča za majhne otroke, ki trpijo zaradi travmatičnega poroda ali črevesnih krčev (kolik).
KAKO DELUJE?
Zdravilci položijo roke na posebne dele telesa, vključno z lobanjo in križnico (osnova hrbtenice) in odkrivajo primere preobremenjenosti tkiva. Zdravilčeve roke se segrevajo, ko iz njih priteka energija v pacientovo telo. Sprva se tretma zdi neučinkovit, ker ni nobenega upravljanja telesa, je pa silno sproščujoč in rezultati se pojavijo šele v štiriindvajsetih urah. Številne bolezni se lahko zdravi z nekaj obiski (čeprav je seveda odvisno od bolezni), zato je kraniosakralna terapija zdravljenje, ki si ga lahko mnogi privoščijo.
Celovito razstrupljanje; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Priorin Extra, 60 kapsul (1+1 GRATIS)

27,20 €

Jodove kapljice, 50 mL

24,19 €

Regaine dermalna pena, 60 g

51,07 €
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaZdravilo

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.