CELLFOOD raztopina, 30 mL (6 kupiš + 1 dobiš GRATIS)

<p>Najbolje prodajano kisikovo in prehransko dopolnilo v svetu.<br /><br /><span style="font-weight: bold;">Pozor: ni vpisa na kartico Cellfood</span></p>

Najbolje prodajano kisikovo in prehransko dopolnilo v svetu.

Pozor: ni vpisa na kartico Cellfood

536075 9776
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.


CELLFOOD je najbolje prodajano kisikovo in prehransko dopolnilo v svetu. Korporacija NuScience že več kot 40 let izdeluje CELLFOOD  po originalni formuli Everetta Storeya.
CELLFOOD vsebuje 78 mineralov, 34 encimov in 17 aminokislin. CELLFOOD je izdelan po zaščiteni tehnologiji razcepljanja vode, ki celice neposredno oskrbuje z  biološko dostopnim kisikom in s 129 hranili.

CELLFOOD - formula koloidov in ionov ima negativen naboj (po Zeta  potencialnem testu). Raztopina z  negativnim nabojem (tako kot kri in limfa) omogoča hitro vsrkavanje in presnovo hranil.

Cellfood – Sestavine
CELLFOOD je izdelan iz izbranih, popolnoma naravnih  organskih sestavin rastlinskega izvora. CELLFOOD ne vsebuje alkohola, glukoze, kvasa ali glutena. CELLFOOD ne vsebuje nobenih sestavin, ki so prepovedane na profesionalnih  ali amaterskih  športnih tekmovanjih ali ki jih prepovedujejo športne zveze. CELLFOOD ne povzroča zasvojenosti, je neinvaziven in popolnoma nestrupen.

Priloge

Dodatni opis

Prosti radikali so atomi (ali skupina atomov), ki nimajo elektrona. Te močno reaktivne molekule postanejo  v človeškem telesu še  nevarnejše, kadar delujejo skupaj  s pomembnimi sestavinami celic, kot je npr. DNK in jih poškodujejo. Antioksidanti neposredno pripomorejo k preprečevanju poškodb celic tako, da nevtralizirajo in uničujejo proste radikale.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ko smo preveč in predolgo na preži!

Dolgotrajni stres trajno poškoduje naše telo in vodi v razvoj nevrodegenerativnih in srčno-žilnih obolenj, avtoimunih bolezni in raka. Ko smo v stresu, možgani telo postavijo v višjo prestavo in izključijo...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Nehotena izguba telesene teže

Zakaj pride do nehotene izgube telesne teže?
Do izgube telesne teže privede več mehanizmov. Najpogosteje je to zmanjšan vnos energije s hrano ali povečana poraba energije zaradi procesov razgradnje in pospešenega metabolizma. V to je vključenih več zapletenih fizioloških procesov, v katerih sodelujejo hormoni, dejavniki vnetja in druge snovi. Vzrok za takšne procese so lahko različne bolezni, pa tudi revščina in neurejene socialne razmere.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Cellfood Cellfood
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja