x
Vse kategorije
CELLFOOD raztopina, 30 mL (6 kupiš + 1 dobiš GRATIS)
CELLFOOD raztopina, 30 mL (6 kupiš + 1 dobiš GRATIS)
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

CELLFOOD raztopina, 30 mL (6 kupiš + 1 dobiš GRATIS)

Proizvajalec: Cellfood

Najbolje prodajano kisikovo in prehransko dopolnilo v svetu.

Pozor: ni vpisa na kartico Cellfood

Brezplačna poštnina!
Cena: 227,30 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis


CELLFOOD je najbolje prodajano kisikovo in prehransko dopolnilo v svetu. Korporacija NuScience že več kot 40 let izdeluje CELLFOOD  po originalni formuli Everetta Storeya.
CELLFOOD vsebuje 78 mineralov, 34 encimov in 17 aminokislin. CELLFOOD je izdelan po zaščiteni tehnologiji razcepljanja vode, ki celice neposredno oskrbuje z  biološko dostopnim kisikom in s 129 hranili.

CELLFOOD - formula koloidov in ionov ima negativen naboj (po Zeta  potencialnem testu). Raztopina z  negativnim nabojem (tako kot kri in limfa) omogoča hitro vsrkavanje in presnovo hranil.

Cellfood – Sestavine
CELLFOOD je izdelan iz izbranih, popolnoma naravnih  organskih sestavin rastlinskega izvora. CELLFOOD ne vsebuje alkohola, glukoze, kvasa ali glutena. CELLFOOD ne vsebuje nobenih sestavin, ki so prepovedane na profesionalnih  ali amaterskih  športnih tekmovanjih ali ki jih prepovedujejo športne zveze. CELLFOOD ne povzroča zasvojenosti, je neinvaziven in popolnoma nestrupen.

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Dodatni opis

Prosti radikali so atomi (ali skupina atomov), ki nimajo elektrona. Te močno reaktivne molekule postanejo  v človeškem telesu še  nevarnejše, kadar delujejo skupaj  s pomembnimi sestavinami celic, kot je npr. DNK in jih poškodujejo. Antioksidanti neposredno pripomorejo k preprečevanju poškodb celic tako, da nevtralizirajo in uničujejo proste radikale.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Nehotena izguba telesene teže

Zakaj pride do nehotene izgube telesne teže?
Do izgube telesne teže privede več mehanizmov. Najpogosteje je to zmanjšan vnos energije s hrano ali povečana poraba energije zaradi procesov razgradnje in pospešenega metabolizma. V to je vključenih več zapletenih fizioloških procesov, v katerih sodelujejo hormoni, dejavniki vnetja in druge snovi. Vzrok za takšne procese so lahko različne bolezni, pa tudi revščina in neurejene socialne razmere.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Spletne vsebine

Ko smo preveč in predolgo na preži!

Dolgotrajni stres trajno poškoduje naše telo in vodi v razvoj nevrodegenerativnih in srčno-žilnih obolenj, avtoimunih bolezni in raka. Ko smo v stresu, možgani telo postavijo v višjo prestavo in izključijo telesne funkcije, ki za preživetje... preberi več...

Izgorelost zaradi stresa je resna težava!

Stres in njegove posledice, ki nemalokrat vodijo v izgorelost, so resna težava, na katero moramo biti pozorni, pravi Miša Komar Žiberna iz podjetja Aglea. Z njo smo se pogovarjali, kaj lahko storimo, da se stresu izognemo. Trenutne razmere... preberi več...

Kakšne težave lahko povzroči pomanjkanje določenih vitaminov!

V prejšnjih stoletjih je bila za pomanjkanje določenih ključnih mikronutrientov kriva revščina in posledično enolična prehrana. Danes se spopadamo s podobnimi težavami- razlog za to pa ni več revščina, temveč predelana, gensko spremenjena... preberi več...

Stresne so tudi priprave na počitnice...

Občutite strah, negotovost in težo v želodcu? Je dihanje postalo plitkejše, naraste občutek tesnobe v prsih in se pojavi panika, naenkrat ste popolnoma premočeni? Če so odgovori da, potem ste gotovo pod večjim stresom. V našem telesu so najpomembnejši... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Sibirska črna čaga, 2x250 mL

81,99 €

CELLFOOD silicij plus kapljice, 118 mL

35,87 €
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.