CELLFOOD silicij plus kapljice, 118 mL

<p>CELLFOOD Silicij Plus je izdelan iz najkvalitetnej&scaron;ih, popolnoma naravnih sestavin.</p>

CELLFOOD Silicij Plus je izdelan iz najkvalitetnejših, popolnoma naravnih sestavin.

252077 1397

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

CELLFOOD Silicij Plus  ne vsebuje alkohola, glukoze, kvasa ali glutena. CELLFOOD Silicij Plus ne vsebuje sestavin, ki so prepovedana na profesionalnih  ali amaterskih  športnih tekmovanjih ali ki jih prepovedujejo športne zveze. CELLFOOD Silicij Plus ne povzroča zasvojenosti, je neinvaziven in popolnoma nestrupen.
 
Uporaba: Zaužijemo ga dvakrat dnevno (zjutraj in zvečer) po 15 kapljic, ki jih nakapljamo v kozarec dobre vode ali soka.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ko smo preveč in predolgo na preži!

Dolgotrajni stres trajno poškoduje naše telo in vodi v razvoj nevrodegenerativnih in srčno-žilnih obolenj, avtoimunih bolezni in raka. Ko smo v stresu, možgani telo postavijo v višjo prestavo in izključijo...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Poskusite s tehniko objema
Če otroka poskušate pomiriti tako, da ga trdno objamete, kadar je iz sebe, mu ne sporočate, da se mora čustvom odpovedati. Nasprotno, za otroka so vaše roke, ki ga objemajo, kot trpežna, varna, blagodejna odeja. Najpomembnejši namen te tehnike je zbuditi pri otroku občutek, da je ob njem nekdo, ki je velik in dovolj miren, da se je sposoben spoprijeti z njegovimi intenzivnimi čustvenimi izbruhi. Kadar otroci v sebi čutijo 'neukrotljivo divjo zver'15 in jim nihče ne pomaga pri spoprijemanju z njihovo pretirano, neobvladljivo razburjenost jo, je to zanje nekaj grozljivega. Otroka objemite, kadar je v nevarnosti, da bi poškodoval sebe, drugo osebo ali lastnino, in kadar jasen "Nehaj!" ne zadostuje. Otrok je v tako hudem stanju vzburjenosti, da ne more slišati vaših besed, ker verbalni centri v njegovih možganih ničesar ne zaznavajo. V teh okoliščinah lahko učitelji v Združenem kraljestvu zakonito uporabijo tehniko objema.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Cellfood Cellfood
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja