Centrum Junior, 30 tablet

Centrum Junior je prehransko dopolnilo, ki je posebej formulirano za vašega otroka. Centrum Junior je prehransko dopolnilo, ki je posebej formulirano za vašega otroka.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
528412 29226

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Centrum Junior je prehransko dopolnilo, ki je posebej formulirano za vašega otroka. Prehransko dopolnilo Centrum Junior je primerno predvsem za otroke, ki so starejši od četrtega leta starosti.

Tablete so aromatizirane s prijetnim okusom po jagodah in citrusih, nad katerimi bo vaš otrok naravnost navdušen. Prehransko dopolnilo ne vsebuje dodatkov kot so umetna barvila za lepši izgled tablete, prav tako pa ne vsebuje glutenskih dodatkov, zato je primeren tudi za vse z morebitnimi alergijami.

Prednosti prehranskega dodatka Centrum Junior

Energija in sproščanje

Prehranski dodatek vsebuje B1 vitamin, ki pripomore k izboljšanju splošne presnove, ob enem pripomore tudi k sproščanju energijskih zalog v postopku presnovnih procesov.

Kognitivni razvoj

Kognitivni razvoj je izrednega pomena - sinergistično delovanje vseh sestavin pripomore k izboljšanju kognitivnih funkcij oziroma jih podpira.

Železo v prehranskem dopolnilu pripomore k pomembnemu kognitivnemu razvoju.

Zdravje kosti

Vitamin D, ki ga prehranski suplement vsebuje je izrednega pomena, saj je D vitamin pomemben kofaktor pri absorbciji kalcija ter tudi drugih snovi. Kalcij je izrednega pomena pri tvorbi kosti in skeleta - kar pa je v času odraščanja zelo pomembno. Pomanjkanje kalcija lahko vodi celo v rahitična obolenja.

Uporaba prehranskega dopolnila Centrum Junior

Priporočen dnevni odmerek je 1 tableta, ki naj jo otrok prežveči v ustih. Ker je tableta multivitaminska je najbolje tableto zaužiti v času med prehrano. Odmerjanje na tešče ni priporočeno.

Multivitaminska tableta Centrum Junior je primerna le za otroke, ki so starejši od 4. let.

Posebna opozorila ob uporabi dopolnila

Centrum Junior ne vsebuje barvil in arom, vsebuje pa sladilo aspartam, ki je zaradi metabolizma vir aminokisline fenilalanin. Prekomerno uživanje ksilitola se izkazuje z odvajalnim učinkom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pfizer Pfizer
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov