CeraVe SA obnovitvena krema za stopala, 88 mL

CeraVe SA obnovitvena krema za stopala s pomočjo ceramidov oskrbi vaša suha in razpokana stopala. CeraVe SA obnovitvena krema za stopala s pomočjo ceramidov oskrbi vaša suha in razpokana stopala.
425311 33010

Ocene in mnenja

Opis

CeraVe SA obnovitvena krema za stopala s pomočjo ceramidov oskrbi vaša suha in razpokana stopala.

Prednosti in lastnosti obnovitvena krema za stopala

  • za zelo suha in hrapava stopala
  • hitra absorpcija
  • dvojno delovanje
  • vsebuje 3 esencialne ceramide
  • brez vonja

Delovanje CeraVe SA kreme za stopala

So vaša stopala suha in je koža že pričela pokati na posameznih mestih? Vam je neprijetno, ko morate obuti odprte čevlje? Bi si želeli povrniti mehkobo stopal in zaščititi kožo? Izberite CeraVe SA obnovitveno kremo za stopala.

Inovativna formulacija kreme za stopala vsebuje aktivne sestavine, ki učinkovito izboljšujejo kakovost kože na stopalih. Krema za stopala je izredno primerna za osebe, ki imajo zelo suho in hrapavo kožo na stopalih.

Krema je nežna do kože in je ob nanosu ne draži. S pomočjo salicilne kisline ima krema za stopala CeraVe dvojno delovanje. Hrapavo in odmrlo kožo odlušči, suho kožo pa dobro navlaži. Ob nanosu se ponovno vzpostavi naravna zaščita na stopalih.

CeraVe SA obnovitvena krema za stopala vsebuje 3 esencialne ceramide. Ceramidi so lipidi, ki so naravno prisotni v naši koži in predstavljajo več kot 50% njene sestave. Predstavljajte si jih kot izredno pomemben element pri ustvarjanju kožne barirere. Nahajajo se namreč med kožnimi celicami, kjer povezujejo zaščitni sloj. S staranjem koncentracija ceramidov v koži upada in naša koža postane bolj dovzetna do bakterij, ki prihajajo iz okolja in do drugih slabih vplivov okolja. Ceramidi so torej izredno pomemben element, ki prispeva k boljši zaščiti kože pred pretirano dehidracijo, srbečico, razdraženostjo in nastankom kožnih nepravilnosti, kot so akne in mozolji.

Izjemna formula CeraVe obnovitvene kreme za stopala se hitro vpije in ob ceramidih kožo oskrbi tudi s hialuronsko kislino, ki poskrbi za odlično vlaženje kože na stopalih. Ob hialuronski kislini, salicilni kislini in ceramidi so dodane še naslednje aktivne sestavine niacinamid, holesterol in fitosfingozin.

Uporaba kreme za stopala

Nanesite na celotno področje stopal in dobro vtrite med nežno masažo. Uporabite CeraVe SA kremo za stopala po potrebi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: CeraVe CeraVe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov