Citronella Break razpršilo za navadne komarje, 100 mL

Citronella Break razpršilo za navadne komarje je zaščitni losjon za telo, brez plina, učinkovit in praktičen z močvirnatimi rastlinami ter eteričnimi olji limonine trave, sivke, geranije in rožmarina. Citronella Break razpršilo za navadne komarje je zaščitni losjon za telo, brez plina, učinkovit in praktičen z močvirnatimi rastlinami ter eteričnimi olji limonine trave, sivke, geranije in rožmarina.
928623 29684

Ocene in mnenja

Opis

Citronella Break razpršilo za navadne komarje je zaščitni losjon za telo, brez plina, učinkovit in praktičen z močvirnatimi rastlinami ter eteričnimi olji limonine trave, sivke, geranije in rožmarina.

Citronella break razpršilo vsebuje losjon, odličen za vroče poletne večere, saj je njegov prijetno aromatičen vonj lahko še posebno neprijeten žuželkam. Razpršilo je praktično in učinkovito, nežno do kože, a hkrati sveže in nelepljivo. Odličen spremljevalec bo na morju, v gozdovih in kampih oz. povsod na prostem.

NE VSEBUJE PARABENOV IN PETROLATOV, VSEBUJE RASTLINSKI GLICERIN.

Aktivne sestavine: mešanica eteričnih olj (bio citronelle oz. limonine trave, sivke, geranije in rožmarina) 8,5 %; izvleček močvirskega rožmarina 2 %.

Sestavine: navedene na embalaži

Opozorila: shranjevati nedosegljivo otrokom. Kozmetični izdelek, samo za zunanjo uporabo.

Navodila za uporabo: po potrebi večkrat razpršite po izpostavljenih delih telesa, izogibajte se očem in ustom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vital Factors Vital Factors
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja