CleanaUral Dog tekočina za čiščenje ušes za pse, 100 mL

CleanaAural Dog je rešitev za vsakodnevno čiščenje ušes vašega psa, namenjena je rutinskem čiščenju ušesa mačk in predvsem odstranitvi ušesnega cerumna in umazanije. CleanaAural Dog je rešitev za vsakodnevno čiščenje ušes vašega psa, namenjena je rutinskem čiščenju ušesa mačk in predvsem odstranitvi ušesnega cerumna in umazanije.
918881 22483

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

CleanaAural Dog je rešitev za vsakodnevno čiščenje ušes vašega psa, namenjena je rutinskem čiščenju ušesa mačk in predvsem odstranitvi ušesnega cerumna in umazanije.

Edinstvena formulacija raztopine vsebuje nežna organska topila in dodatne vlažilne snovi za zaščito zelo občutljive podlage ušesnega kanala mačk, kar ne draži občutljive kože.

Vlažilna sredstva v raztopini CleanaAural Dog pripomorejo, da postanejo obloge ušes voljne in se omehčajo. PH uravnotežena formula (pH6,5) je nežna za kožo ušesa, ker ne obremenjuje občutljive ali razdražene kože.

Navodila za uporabo izdelka za čiščenje

Konico šobe postavite ob zgornji del ušesnega kanala.
Nežno stisnite stekleničko in v vsak ušesni kanal iztisnite ustrezno količino CleanaAural tekočine
Nežno masirajte zunaj ušesnega kanala, preden mačka prične s stresanjem glave - tako bo vsebino ušesnega kanala tudi izpraznila.
Ko vaša mačka zaključi s tresenjem glave je nujno obrisati vidno umazanijo, ušesni vosek in ostanke ter nečistote s čisto vato.

Če so ušesa zelo umazana, lahko aplikacijo ponovite.
Veterinarski izdelek CleanaAural se lahko uporablja enkrat ali dvakrat na teden ali po navodilih veterinarja.
Vedno poiščite navodila pri izkušenem veterinarju, če je mačje uho boleče ali če opazite povečanje količine proizvedenega cerumna.

Tekočina za nego ušes je dovolj varna, če jo uporabljate dolgoročno in če vaš pes trpi zaradi ponavljajočih se težav z ušesi, ki jih povzroča cerumen. Če se izelek redno uporablja, lahko pomaga zmanjšati možnost, da vaš pes doživi ponavljajoče se težave z ušesom zaradi prekomerne zamaščenosti sluhovoda.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lekarna Žužemberk Lekarna Žužemberk
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov