OCUhyl C umetne solze, 10 mL

<p>OCUhyl C so sterilne kapljice za oko z vlažilnim, pomirjajočim in mazalnim učinkom, namenjene negi posebno občutljivih oči.</p>

OCUhyl C so sterilne kapljice za oko z vlažilnim, pomirjajočim in mazalnim učinkom, namenjene negi posebno občutljivih oči.

504696 26891

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Sestava OCUhyl C umetnih solz

En ml raztopine vsebuje 1,2 mg natrijevega hialuronata

Pomožne snovi:
izvleček ognjiča, natrijev klorid, natrijev acetat trihidrat, natrijev citrat, kalijev klorid, kalcijev klorid dihidrat, magnezijev klorid heksahidrat, voda za injekcije.

OCUhyl C so sterilne kapljice za oko z vlažilnim, pomirjajočim inmazalnim učinkom, namenjene negi posebno občutljivih oči. Zaradi vsebnosti hialuronske kisline (naravna snov, ki se nahaja v očesu in drugih delih telesa) kapljice nudijo takojšnje olajšanje in dolgotrajno udobje pri suhih, pekočih ali utrujenih očeh. Kapljice za oko OCUhyl C so obogatene z dodatkom naravnega izvlečka ognjiča, ki ima zaščitni, protivnetni in regeneracijski učinek na epitel očesa. OCUhyl C ne vsebuje konzervansov in antimikrobnih dodatkov, zato so primerne tudi za ljudi z občutljivimi očmi ter za uporabnike kontaktnih leč. OCUhyl C lahko uporabljajo odrasli, mladostniki in otroci.

Uporaba OCUhyl C umetnih solz

OCUhyl C se uporablja kot podporna terapija ob pomanjkanju naravnih solz, za ublažitev pekočega občutka, draženja, srbenja in občutka prisotnosti tujka v očesu. OCUhyl C lahko uporabljate med nošenjem kontaktnih leč.

Odmerjanje OCUhyl C umetnih solz

Eno kapljico vkapati v veznično vrečko očesa (oči) 1 do 3-krat na dan, vendar je mogoča pogostejša uporaba.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Unimed Pharma Unimed Pharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede