CoaguChek XS KIT sistem za vse z varfarinsko terapijo

CoaguChek XS KIT sistem je sistem za natančno in točno merjenje INR vrednosti in je odločilna za natančno odmerjanje prvilnega odmerka varfarina oziroma zdravila Marevan. CoaguChek XS KIT sistem je sistem za natančno in točno merjenje INR vrednosti in je odločilna za natančno odmerjanje prvilnega odmerka varfarina oziroma zdravila Marevan.

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Izdelek spada v skupino: In vitro diagnostični medicinski pripomočki

CoaguChek XS KIT sistem je sistem za natančno in točno merjenje INR vrednosti in je odločilna za natančno odmerjanje prvilnega odmerka varfarina oziroma zdravila Marevan.

Izdelek je pripomoček, ki je namenjen samotestiranju, ki omogoča naraven in povsem neodvisen način življenja ter izboljša skrb za vaše zdravje.

Kdaj uporabiti sistem CoaguChek XS KIT

Kadar nam je predvsem redno obiskovanje ambulante povsem odveč, kadar se ne moreto odpraviti na dopust brez nenehne misli za terapijo in kadar vam je nenehno prilagajanje skrbno izbranih in predhodno načrtovanih podvigov povsem odveč.

Samokontrola faktorja INR, ki je nujen parameter protrombinskega časa ter pomemben parameter za nadorovanje terapije z Medrolom oziroma zdravilno učinkovino varfarin je eden izmed pomembnih korakov povečanja neodvisnosti in odvisnosti od lokaln ambulante.

CoaguChek XS KIT - prednosti

  • odlikovan po svoji natančnosti in točnosti
  • zanesljivost rezultatov
  • kompakten dizajn
  • zaupanja vredna aparatura
  • variacia rezultatov je primerljiva z laboratorijsko določenimi rezultati
  • majhnost in priročna oblika
  • nastavitev 100 spominskih mest
  • izredno majhen vorec krvi potreben za pravilno meritev
  • enostavnost uporabe, velik grafično digitalni zaslon
  • možnost nastavitve individualnega terapevtskega podorčja

Vsebina CoaguChek XS KIT seta

1x CoaguChek XS KIT aparat

1x navodila za uporabo

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Manj mišic tudi pomeni, da boste bolj šibki in vaše ravnotežje in gibljivost ne bosta več uravnana - kar povečuje možnosti za padec. In ko se vaša dieta konča, boste verjetno telesno težo ponovno zvišali v obliki maščob. Če je to maščevje okoli vašega pasu, bo ustvarjalo kemične snovi, ki povzročajo kronična vnetja nizke ravni po vsem telesu, povečujejo verjetnost nastanka odpornosti proti inzulinu, sladkorne bolezni, bolezni srca ter celo Alzheimerjeve bolezni in nekaterih oblik raka.

In druga stran: »Če ne telovadimo, skoraj podvojimo tveganje za srčni infarkt,« pravi dr. Robert Nied, specialist športne medicine iz Kalifornije.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Roche Roche
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov