Color&Soin RETOUCHE razpršilo za prekrivanje narastka, 75 mL

Color&Soin RETOUCHE razpršilo je inovatien nov izdelek laboratorijev 3 Chenes. Pršilo predstavlja enostaven in hiter način, ki do 100 5 prekrije korenine in cel las od zna do vrha.
20875 20875

Ocene in mnenja

Opis

Color&Soin RETOUCHE razpršilo je inovatien nov izdelek laboratorijev 3 Chenes. Pršilo predstavlja enostaven in hiter način, ki do 100 5 prekrije korenine in cel las od zna do vrha.

Inovativno razprilo se zelo hitro po nanosu posuši, je povsem odporen na vlago ter ne pošča mastnega preostanka. 

Izdelek deluje kot odličen "make up", oziroma kot inovativno maskirno sredstvo. Barva kozmetičnega izdelka v obliki aerosola tako odlično posnema barvo vaših las. Formulacija pršila vsebuje inovativne visoko vzdrćljive pigmente, katerim so dodani inovativni naravni iizvlečki, katerih namen je izboljševanje sijaja las in njihove prožnosti. 

Prednosti pršila za lase

  • izboljšan videz las
  • vidno bolj prožni lasje
  • lasje so zaščiteni
  • prijetna pigmentiranost las
  • brez stabilizatorjev in toksičnih snovi
  • intenzivna zaščita las
  • globinska nega las
  • odpornost na vlago in dež

Lasje so po nanosu pršila intenzivno zaščiteni, vidno bolj sijoči in prijetni na izgled. Hitro sušenje pršila je še eden izmed razlogov, da je izdelek Color&Soin Retouche eden najbolj priljubljenih izdelkov, namenjen vašim lasem. 

Na voljo je 6 odtenkov, ki jih je mogoče prilagoditi vsem barvam las.

Uporaba Color&Soin Retouche pršila

Pred nanosom pršila poskrbite za zaščlito in sicer tako, da položite brisačo na površino oblačil, da tako zaščitite vaša oblačila pred morebitnim neželenim nanosom barve. 

1. pršilo Color&Soin Retouche dobro pretresite, da se vsebina razpršila dodobra premeša

2. popršite lase z ustrezne razdalje, najbolje cca 15 cm od korenin las, tudi obraz naj bo ustrezno zaščiten, da ne popršite v očesno ali ustno sluznico

3. sledi sušenje v času 1 minute

Poseben namig: da bi bil rezultat nanosa s Color&Soin Retouche pršilom kar se da najboljši je msiselno p pršenju uporabiti še glavnik, ki razporedi barvilo od korenine lasu pa vse do konca. 

Da bi enostavno odstranili morebitno odvečno barvo s pridom uporabite Color&Soin šampone za negovanje las in lasišča. 

Priloge

Dodatni opis

IZJEMNO VNETLJIV AEROSOL. Posoda je pod potisnim tlakom. Zaščitite jo pred soncem in je ne izpostavljajte temperaturam, višjim od 50°C (122°F). Hranite jo na temperaturi pod 50° C. Hranite jo ločeno od virov vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Ne pršite v odprt plamen ali žareče telo. Ne kadite. Ne vdihavajte. Ne pršite v oči ali na razdraženo kožo. Če izdelek pride v stik očmi, jih temeljito sperite z vodo in se posvetujte z zdravnikom. Hranite izven dosega otrok. Izdelek uporabljajte samo v skladu z namenom in z uporabo ne pretiravajte. Če je potreben zdravniški nasvet, prinesite poleg etiketo ali izdelek. Sledite navodilom za uporabo.

Sestavine

izobutan. propan. alkohol denat. rižev škrob. kaprilni / kapricijski trigliceridi. krompirjev škrob spremenjen. cetrimonijev klorid. železovi oksidi / ci 77499, ci77492, ci 77491. titanov dioksid / ci 77891. voda (aqua). kremenčev dimetil silil. butan. stearalkonijev hektorit. trietoksikaprililsilan. propilen karbonat. izopropil titanijev triizostearat.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: 3 Chenes Beaute 3 Chenes Beaute
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja