Corega čistilne tablete Bio formula, 30 tablet

Zelo učinkovito odstranjujejo ostanke hrane predvsem s težko dostopnih mest. Zelo učinkovito odstranjujejo ostanke hrane predvsem s težko dostopnih mest.
421901 5857

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK
 
Corega tablete zelo učinkovito odstranjujejo ostanke hrane predvsem s težko dostopnih mest. Tablete Corega obenem zobno protezo očistijo, ne da bi jo ob tem poškodovale. Tablete odstranijo 99.9% nevidnih bakterij saj te povzročajo zadah ob enem pa tudi pomagajo preprečevati nastanek zobnega kamna in vnetij dlesni. 

Uporaba

Tableto raztopite v kozarcu tople vode z protezo. Pustite učinkovati vsaj 10-15 minut. Proteza lahko ostane v čistilni raztopini tudi čez noč.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

Homeopatija in cvetlična zdravila

Učinkovita je Arnica 6c (sprva uživajte zdravilo vsake pol ure največ tri ure, nata vsake štiri ure največ pet dni). Druge možnosti so še Rhus tax 3c (za napete mišice) in Ruta 3c (za poškodovane kosti).

Jogijske vaje za zdrav hrbet

Vdihnite in dvigujte brado navzgor, hkrati pa tiščite z rokami ob da in spustite hrbet, da bo upognjen proti dom. Položaj zadržite nekaj sekund, nato izdihnite.

Dvig medenice (mali most)

Lezite na hrbet, z rokami, potavnanimi ob straneh, z dlanmi, iztegnjenimi na tleh, in s pokrčenimi koleni. Dihajte normalno. Pritisnite na roke in dlani, stisnite zadnjične mišice in dvigni te medenim. Položaj zadržite nekaj sekund, nato se sprostite. Ponovite trikrat, ko pa boste okrepili vzdržljivost, povečajte število dvigov in položaj zadržujte dalj časa.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Corega Corega
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede