Crystal body deodorant v razpršilu, 118 mL

Crystal body deodorant zagotavlja svežino in zaščito.<br> Crystal body deodorant zagotavlja svežino in zaščito.
482102 2321

Ocene in mnenja

Opis

Crystal deodorant razpršilo


Naravni deodorant v obliki razpršila lahko nanesemo na vse predele telesa. Lahko ga uporablja več oseb, saj pršilka ne pride v stik s kožo. Razpršilo ne vsebuje potisnega plina,na čisto kožo ga razpršimo  z razdalje 19 do 15 cm.

Vsebina: 118 ml

Sestava kristalnega kamna CRYSTAL body deodorant je popolnoma naravna, brez dodanih agresivnih kemikalij in brez aluminijevega klorohidrata! Vsebuje alum, ki je naravna spojina mineralnih soli. Molekul aluma koža ne more absorbirati, saj imajo večjo molekularno težo kot voda. Tako na koži ves dan ostane tanek sloj kristalnih soli, ki preprečuje razkroj bakterij - vzrok neprijetnih vonjav. CRYSTAL body deodorant je zaradi svoje 100 % naravne sestave, ki ne vsebuje agresivnih snovi kot so alkohol, parfumi, stabilizatorji, zelo primeren za občutljivo kožo nagnjeno k alergijam. Je popolnoma brez vonja, učinkovit in hipoalergen.

Priloge

Dodatni opis

Velikost: 118 ml
Takoj po tuširanju CRYSTAL body deodorant™ enostavno razpršimo po celem telesu. Kristal v kombinaciji s prečiščeno vodo zagotavlja svežino in zaščito pred razkrojem bakterij ves dan! Razpršilo lahko uporablja cela družina. Ne vsebuje potisnega plina!

Izdelek je zdravju prijazen: ker je brez aluminijevega klorohidrata ne preprečuje naravnega procesa potenja ampak samo neprijeten vonj.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Naravni deodorant - kako deluje?

Znanstvenik Jerry Rosenblatt je med potovanjem po Franciji leta 1984 raziskoval minerale, s katerimi bi bilo možno prečistiti in razkužiti vodo. Na podlagi sestave mineralnih soli je prišel do formule,...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Kazen po prekoračenju meje?

Dragi Iesper Iuul,

pišem vam v zvezi z najstnikom, ki je prekoračil določeno mejo. Pred dvajsetimi minutami me je poklicala sestra, bila je zelo razburjena. V se popoldne je zaman skušala priklicati svojega IS-letnega sina Kasperja. Nekako ji je uspelo dobiti telefonsko številko prijatelja, pri katerem naj bi bil Kasper na obisku. Vendar so ji njegovi starši povedali, da Kasperja ni tam, njihov sin pa, da je na počitnicah na drugem koncu dežele. Nato je šla sestra v Kasperjevo sobo, v upanju, da bo tam našla kakršen koli namig glede tega, kje bi lahko bil. Ker je imel računalnik prižgan, je preletela njegovo elektronsko pošto in pri tem naletela na pismo dekleta, ki ga ni poznala. Kot je bilo videti, sta se s Kasperjem spoznala prek spleta.

V svoji e-pošti je Kasper opisal mamo kot obupno tečko in vlačugo, ki ga sili delati domače naloge in mu ne pusti početi stvari, ki ga veselijo. Če mu ne bo uspelo pravočasno oditi iz hiše, da bi prišel na srečanje, je nadaljeval Kasper, si bo izposodil kakšen moped ali ga, če bo treba, tudi ukradel.

Ogorčena nad pismom je sestra poklicala Kasperjevega očeta in mu naročila, naj najde sina. Ločila sta se, ko je bil Kasper star približno šest let.

Očetu je uspelo priklicati Kasperja, ki je bil tedaj še nekje na obrobju mesta, vendar se je že odpravljal domov. Kasper mu je rekel, da se mu ne ljubi razlagati mami, kje je bil, saj bi ji potem moral odgovarjati na sto in eno vprašanje.

Moja sestra je zelo razumna in dovolj pametna ženska.

Da bi izboljšala odnos s sinom, je pred nekaj leti kar dolgo hodila na družinsko terapijo, ki se je v marsičem izkazala za zelo pozitivno.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: French Transit Ltd. French Transit Ltd.
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja