x
Vse kategorije
Crystal body deodorant v razpršilu, 118 mL
Crystal body deodorant v razpršilu, 118 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Crystal body deodorant v razpršilu, 118 mL

Proizvajalec: French Transit Ltd.
Crystal body deodorant zagotavlja svežino in zaščito.
Cena: 5,90 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkapršilo, razpršilo, deodorant
Namenkozmetična nega

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Crystal deodorant razpršilo


Naravni deodorant v obliki razpršila lahko nanesemo na vse predele telesa. Lahko ga uporablja več oseb, saj pršilka ne pride v stik s kožo. Razpršilo ne vsebuje potisnega plina,na čisto kožo ga razpršimo z razdalje 19 do 15 cm.

Vsebina: 118 ml

Sestava kristalnega kamna CRYSTAL body deodorant je popolnoma naravna, brez dodanih agresivnih kemikalij in brez aluminijevega klorohidrata! Vsebuje alum, ki je naravna spojina mineralnih soli. Molekul aluma koža ne more absorbirati, saj imajo večjo molekularno težo kot voda. Tako na koži ves dan ostane tanek sloj kristalnih soli, ki preprečuje razkroj bakterij - vzrok neprijetnih vonjav. CRYSTAL body deodorant je zaradi svoje 100 % naravne sestave, ki ne vsebuje agresivnih snovi kot so alkohol, parfumi, stabilizatorji, zelo primeren za občutljivo kožo nagnjeno k alergijam. Je popolnoma brez vonja, učinkovit in hipoalergen.

Dodatni opis

Velikost: 118 ml
Takoj po tuširanju CRYSTAL body deodorant™ enostavno razpršimo po celem telesu. Kristal v kombinaciji s prečiščeno vodo zagotavlja svežino in zaščito pred razkrojem bakterij ves dan! Razpršilo lahko uporablja cela družina. Ne vsebuje potisnega plina!

Izdelek je zdravju prijazen: ker je brez aluminijevega klorohidrata ne preprečuje naravnega procesa potenja ampak samo neprijeten vonj.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako izbrati najboljši dezodorant 👍?

 

Proizvodnja deodorantov je velik posel, saj potrošniki zanj letno porabijo okoli 18 milijard dolarjev v svetovnem merilu. Z vsemi možnostmi, ki jih ponuja ta trg, je iskanje pravega izdelka lahko prav mukotrpno. Razmisliti boste morali ne samo o različnih vrstah deodorantov - dezodorantu in antiperspirantu; trdne snovi, navoji in razpršila; naravno in običajno - pa tudi o tem, kako deluje vaše telo.

 

  1. Prepoznajte razliko med dezodorantom in antiperspirantom. Deodorant zmanjšuje vonj z odstranjevanjem bakterij v znoju, antiperspirant pa znižuje perspiracijo z zaustavitvijo delovanja znojnih žlez. 
  2. Razmislite, ali je deodorant primeren za vas. Če vam znoj v resnici ni povzroča težav in želite nadzorovati samo vonj, je deodorant verjetno vaša najboljša izbira. 
  3. Razmislite, ali je antiperspirant primeren za vas. Nekatere osebe se pretirano potijo, čeprav velja, da je tovrstno stanje za  približno 2% prebivalstva le tovrstno zdravstveno stanje. Predvsem športniki in drugi aktivnejši posamezniki, ki se močno potijo, čutijo, da samo dezodorant ne bo dovolj, zato je antipersirant na tem mestu smiselna izbira. 
  • Antiperspirant predstavlja nekatere slabosti. Čeprav raziskovalci niso natančno prepričani, kako se to zgodi, lahko aluminij v antiperspirantu povzroči rumene madeže na oblačilih. 
  • Te madeže lahko pogosto odstranite z belilom, če pa vas to zelo skrbi, raje uporabljajte le deodorant. 
  • Možno je tudi, da antiperspirant dejansko povzroči, da vaše telo začne proizvajati odvečen znoj, predvsem z namenom, da bi obšlo blokirane žleze - torej ravno nasprotno od tistega, kar želite!

Zaradi vseh teh omenjenih razlogov boste morda želeli biti enostavni in se držati le deodoranta, premislite če resnično potrebujete antiperspirant.

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Kazen po prekoračenju meje?

Dragi Iesper Iuul,

pišem vam v zvezi z najstnikom, ki je prekoračil določeno mejo. Pred dvajsetimi minutami me je poklicala sestra, bila je zelo razburjena. V se popoldne je zaman skušala priklicati svojega IS-letnega sina Kasperja. Nekako ji je uspelo dobiti telefonsko številko prijatelja, pri katerem naj bi bil Kasper na obisku. Vendar so ji njegovi starši povedali, da Kasperja ni tam, njihov sin pa, da je na počitnicah na drugem koncu dežele. Nato je šla sestra v Kasperjevo sobo, v upanju, da bo tam našla kakršen koli namig glede tega, kje bi lahko bil. Ker je imel računalnik prižgan, je preletela njegovo elektronsko pošto in pri tem naletela na pismo dekleta, ki ga ni poznala. Kot je bilo videti, sta se s Kasperjem spoznala prek spleta.

V svoji e-pošti je Kasper opisal mamo kot obupno tečko in vlačugo, ki ga sili delati domače naloge in mu ne pusti početi stvari, ki ga veselijo. Če mu ne bo uspelo pravočasno oditi iz hiše, da bi prišel na srečanje, je nadaljeval Kasper, si bo izposodil kakšen moped ali ga, če bo treba, tudi ukradel.

Ogorčena nad pismom je sestra poklicala Kasperjevega očeta in mu naročila, naj najde sina. Ločila sta se, ko je bil Kasper star približno šest let.

Očetu je uspelo priklicati Kasperja, ki je bil tedaj še nekje na obrobju mesta, vendar se je že odpravljal domov. Kasper mu je rekel, da se mu ne ljubi razlagati mami, kje je bil, saj bi ji potem moral odgovarjati na sto in eno vprašanje.

Moja sestra je zelo razumna in dovolj pametna ženska.

Da bi izboljšala odnos s sinom, je pred nekaj leti kar dolgo hodila na družinsko terapijo, ki se je v marsičem izkazala za zelo pozitivno.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Spletne vsebine

Naravni deodorant - kako deluje?

Znanstvenik Jerry Rosenblatt je med potovanjem po Franciji leta 1984 raziskoval minerale, s katerimi bi bilo možno prečistiti in razkužiti vodo. Na podlagi sestave mineralnih soli je prišel do formule, ki je pomagala pri ustvarjanju čiste pitne... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkapršilo, razpršilo, deodorant
Namenkozmetična nega

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.