Crystal potovalni deo stik, 40 g

Stik v praktični, majhni embalaži.<br> Stik v praktični, majhni embalaži.
223824 2323

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
G. **** 22. 08. 2012 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Crystal deodorant STIK
Naravni kristalni kamen v obliki stika v enostavni embalaži z navojem je enostaven za uporabo. Zaradi ekonomične porabe se lahko porabi v letu dni.
Stik navlažimo pod tekočo vodo in nanesemo  na predele izpostavljene potenju, takoj po prhanju.

Vsebina: 40 g

Sestava kristalnega kamna CRYSTAL body deodorant je popolnoma naravna, brez dodanih agresivnih kemikalij in brez aluminijevega klorohidrata! Vsebuje alum, ki je naravna spojina mineralnih soli. Molekul aluma koža ne more absorbirati, saj imajo večjo molekularno težo kot voda. Tako na koži ves dan ostane tanek sloj kristalnih soli, ki preprečuje razkrin fermentacijo potu - vzrok neprijetnih vonjav. CRYSTAL body deodorant je zaradi svoje 100 % naravne sestave, ki ne vsebuje agresivnih snovi kot so alkohol, parfumi, stabilizatorji, zelo primeren za občutljivo kožo nagnjeno k alergijam. Je popolnoma brez vonja, učinkovit in hipoalergen.

Priloge

Dodatni opis

Brez aluminijevega klorohidrata!

Velikost: 40 g
Stik v praktični, majhni embalaži je primeren za potovanja lahko pa ga nosimo vedno v torbici. Pred uporabo kristalni kamen navlažimo z vodo in ga nanesemo na predele, kjer je delovanje žlez znojnic najmočnejše.

Izdelek je zdravju prijazen. Ker je brez aluminijevega klorohidrata ne preprečuje naravnega procesa potenja, ampak samo neprijeten vonj.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Sicer izhajava iz disfunkcionalne družine, zaradi česar sva morali v odrasli dobi obe poiskati strokovno pomoč, da se nama je življenje lahko spet sestavilo. Sestra pravkar končuje šolanje za socialno svetovalko, kar brez dolgoletne družinske terapije, ki jo je sama obiskovala, gotovo ne bi bilo mogoče. V tem času si je pridobila obsežna pedagoška znanja in bogate osebne izkušnje, seveda pa je pri lastnih otrocih vedno težje.

Kasper je imel že od nekdaj v šoli težave, tako v učnem kot socialnem pogledu, in ima razmeroma veliko disfunkcionalnih potez. Ker se boji, da ne bi izpolnil zahtev, se pogosto izogiba realnosti, pretirava ali se dela pametnega. Nenehno prestopa meje. Večinoma reče preprosto ja, mama, vendar potem naredi vse po svoje. Vendar ni bil nikoli dober lažnivec, saj ga je vedno izdala vest. Menim, da poskuša to vest čim bolj ignorirati, saj ga po njegovem ovira pri svobodnem razvoju.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: French Transit Ltd. French Transit Ltd.
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja