Curasept 712 zobna pasta, 75 mL

Podpora pri vzdrževanju čim boljše ustne higiene za imetnike zobnih protez. Podpora pri vzdrževanju čim boljše ustne higiene za imetnike zobnih protez.
558362 27147

Ocene in mnenja

Opis

Vsebuje

0,12 % klorheksidinijevega diglukonata. Posebej dobrodošla kot kemična podpora pri vzdrževanju čim boljše ustne higiene za imetnike zobnih protez, ortodontskih aparatov, implantatov in za ljudi s težavami obzobnih tkiv (parodontalne težave). Uporabo priporočamo tudi pred in po vsakem zobozdravstvenem posegu za zaščito dlesni, v splošnem pa v enakih primerih kot ustno vodo Curasept ADS 212.

Lahko jo uporabljamo približno 2 meseca.

Pakiranje
75 ml

    Curasept ADS 705

Vsebuje

 0,05 % klorheksidinijevega diglukonata in 0,05 % fluorida. Nizki koncentraciji obeh sestavin delujeta sinergijsko. Namenjena je za daljšo uporabo s sočasnim preprečevanjem nastanka kariesa. Posebej je dobrodošla pri pacientih z ortodontskimi aparati in z visoko karioreceptivnostjo - kot dopolnilo mehanski ustni negi. Preprečuje nastajanje mehkih zobnih oblog ter pospešuje ponovno mineralizacijo. Varuje dlesni in zobno sklenino med vsakodnevno nego. Lahko jo uporabljamo več mesecev.

Pakiranje
75 ml

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Curasept Curasept
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov