CureaP1 obloga za rane 10x20 cm, 10 kosov

Je namenjena za nego ran v prvi fazi procesa zdravljenja. Je namenjena za nego ran v prvi fazi procesa zdravljenja.
938998 14465

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK
 
CureaP1 je namenjena za nego ran v prvi fazi procesa zdravljenja, zato predstavlja prvi korak na poti oskrbe kroničnih ran in ran z oblilnim izločanjem.
 
Curea P1 je sterilna obloga za rane z veliko zmožnostjo vpijanja izločkov. Površina na strani rane je izdelana iz polipropilenskih vlaken, vpojno jedro pa iz celuloznega kompozita s posebnimi, izredno vpojnimi vložki, ki zadržujejo tekočino. Na hrbtni strani so vlakna povezana s folijo, ki diha in predstavlja dodatno pregrado, neprehodno za tekočino. Obloga curea P1 vpije izcedke rane, pri tem pa ohranja optimalno vlažno okolje rane. Curea P1 ima mehak rob, ki preprečuje tvorjenje preležanin zaradi pritiska. Curea P1 ne vsebuje farmakoloških učinkovin.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Fibromialgija

Kako bolezen poteka?
Fibromialgični sindrom lahko nastane v vsakem starostnem obdobju, največkrat pa po štiri desetem letu starosti. Lahko je blag, srednje močan ali zelo izrazit; obdobju izboljšanja sledi poslabšanje in obratno, pride tudi do remisije, ko znaki popolnoma izginejo.

Zdravnika obiščite, če ste kronično utrujeni dlje kot pol leta, če imate bolečine v mišicah na tipičnih mestih (zatilje, vrat, obojestransko v zgornji polovici hrbta, na stih 2. rebra in prsnice, v komolcu, kolku, kolenu. ali ritnici) dlje kot tri mesece, obenem pa ima te tudi motnje spanja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja