x
Vse kategorije
CureaP1 obloga za rane 10x20 cm, 10 kosov
CureaP1 obloga za rane 10x20 cm, 10 kosov
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

CureaP1 obloga za rane 10x20 cm, 10 kosov

Proizvajalec: Neopredeljen
Je namenjena za nego ran v prvi fazi procesa zdravljenja.
Cena: 25,87 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaobloga

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK
 
CureaP1 je namenjena za nego ran v prvi fazi procesa zdravljenja, zato predstavlja prvi korak na poti oskrbe kroničnih ran in ran z oblilnim izločanjem.
 
Curea P1 je sterilna obloga za rane z veliko zmožnostjo vpijanja izločkov. Površina na strani rane je izdelana iz polipropilenskih vlaken, vpojno jedro pa iz celuloznega kompozita s posebnimi, izredno vpojnimi vložki, ki zadržujejo tekočino. Na hrbtni strani so vlakna povezana s folijo, ki diha in predstavlja dodatno pregrado, neprehodno za tekočino. Obloga curea P1 vpije izcedke rane, pri tem pa ohranja optimalno vlažno okolje rane. Curea P1 ima mehak rob, ki preprečuje tvorjenje preležanin zaradi pritiska. Curea P1 ne vsebuje farmakoloških učinkovin.

Priloge

Ali ste vedeli

Fibromialgija

Kako bolezen poteka?
Fibromialgični sindrom lahko nastane v vsakem starostnem obdobju, največkrat pa po štiri desetem letu starosti. Lahko je blag, srednje močan ali zelo izrazit; obdobju izboljšanja sledi poslabšanje in obratno, pride tudi do remisije, ko znaki popolnoma izginejo.

Zdravnika obiščite, če ste kronično utrujeni dlje kot pol leta, če imate bolečine v mišicah na tipičnih mestih (zatilje, vrat, obojestransko v zgornji polovici hrbta, na stih 2. rebra in prsnice, v komolcu, kolku, kolenu. ali ritnici) dlje kot tri mesece, obenem pa ima te tudi motnje spanja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaobloga

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.