D vitamin Herba medica, 60 kapsul

D vitamin Herba medica je prehransko dopolnilo, ki vsebuje idealno razmerje med vitaminom D in C, ki v sinergiji zagotavljata uspešen boj proti prehladom in raznim obolenjem. D vitamin Herba medica je prehransko dopolnilo, ki vsebuje idealno razmerje med vitaminom D in C, ki v sinergiji zagotavljata uspešen boj proti prehladom in raznim obolenjem.
456446 32543

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

D vitamin Herba medica je prehransko dopolnilo, ki vsebuje idealno razmerje med vitaminom D in vitaminom C.

D vitamin je pomemben predvsem za stabilen in reguliran imunski sistem. Čvrst imunski sistem je še kako pomemben v času napada virusov, bakterij in vseh neprijetnosti, ki jih prinese prehladno obdobje v zimskem času. 

Prednosti prehranskega dopolnila

  • dopolnilu je poleg D vitamina dodan še C vitamin v obliki natrijevega askorbata
  • pomanjkanje D vitamina je zdravstveni problem širom po svetu
  • dnevna potreba po D vitaminu je 20 mikrogramov
  • reden vnos D viitamina zagotovi dobro počutje in uspeh pri borbi z virusi in bakterijami, moč imunskega sistema

Prednosti prehranskega dopolnila z D vitaminom

V sezoni prehladov in obolenj, je dodajanje kakovostnih prehranskih dopolnil bistvenega pomena pri krepitvi imunskega sistema. 

Izdelek je narejen v sorazmerju med vitamini, ki se hitro absorbirajo v telo.

Vitamin C je dodan v obliki natrijevega askorbata, ki zagotavlja kar 75 % absorpcijo.

Vitamin C vpliva na zmanjševanje izčrpanosti in utrujenosti. Ima pomembno vlogo pri normalnem delovanju živčnega in tudi psihološkega sistema. Zaslužen je za pravo absorbcijo železa. Je tudi dejavnik za nastanek kolagena, ki vpliva na delovanje zob, žil, kosti in hrustanca, dlesni, kože in splošnemu sproščanju energije. Telo ga ne zmore proizvajati samo, zato je dodajanje vitamina smotrno za človeški organizem.

Vitamin D ima vlogo pri delovanju mišic in krepitvi imunskega sistema. Vzdržuje normalno absorpcijo kalcija in fosforja ter prispeva k normalni ravni kalcija v krvi ter k ohranjanju zdravih zob in mišic.

Priporočena količina prehranskega dodatka Herba Medica

Odmerjanje enkrat dnevno po 1 kapsulo, med obrokom z zadostno količino vode. S pitjem ustrezne količine vode poskrbite za dobro hidracijo in ustrexznost delovanja vašega organizma. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Herba Medica Herba Medica
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja