Dansac mehka pasta za nego ileostome, kolostome ali urostome, 50 g

Mehka pasta je namenjena zapolnitvi gub in brazgotin okoli stome, s čimer dodatno zaščiti pred iztekanjem izločkov in podaljša uporabo vrečke. Pasto se z vlažnimi prsi ali palčko nanese 30 sekund pred nastavitvijo vrečke. Pakiranje vsebuje 50 g. Mehka pasta je namenjena zapolnitvi gub in brazgotin okoli stome, s čimer dodatno zaščiti pred iztekanjem izločkov in podaljša uporabo vrečke. Pasto se z vlažnimi prsi ali palčko nanese 30 sekund pred nastavitvijo vrečke. Pakiranje vsebuje 50 g.
9388 9388

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Mehka pasta je namenjena zapolnitvi gub in brazgotin okoli stome, s čimer dodatno zaščiti pred iztekanjem izločkov in podaljša uporabo vrečke. Pasto se z vlažnimi prsi ali palčko nanese 30 sekund pred nastavitvijo vrečke. Pakiranje vsebuje 50 g.

  • Pomaga zaščititi kožo z namenom zmanjšanja puščanja stome pod pregrado
  • Lahko se nanese neposredno na suho kožo ali na kožno pregrado z vlažnim prstom ali lopatico
  • Uporablja se lahko v povezavi s tesnilom Dansac ali tesnilom Dansac GX-tra, če je potrebna večja količina zatesnitvenega materiala za namen izboljšanja pregrade

Pred uporabo katerega koli Danasac izdelka ne pozabite prebrati Navodila za uporabo, ki je priložen vsakemu izdelku. Predvidena uporaba, opis, kontraindikacije, opozorila, previdnostni ukrepi, neželeni stranski učinki ipd..

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Nezmožnost zanositve

Najboljše poti do nosečnosti
Prenehajte kaditi! Kajenje škoduje tako moškim kot ženskam in pri obojih znižuje plodnost. Kdor načrtuje nosečnost, bi moral prenehati - tudi otroku, ki bo prišel na svet, na ljubo.

Alkohol - uživanje z mero ne prinaša težav, večja poraba pa kvari razmnoževaine organe moškega in ženske ter pozneje škoduje še nerojenemu otroku.


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hartmann Hartmann
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov