x
Vse kategorije
Melilax Pediatric mikroklizma, 6 x 5 g
Melilax Pediatric mikroklizma, 6 x 5 g
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Melilax Pediatric mikroklizma, 6 x 5 g

Proizvajalec: Marifit
Inovativen proizvod, narejen na bazi medu in Promelaxina (molekularni kompleks medu nektarja in medene rose, obogaten s polisaharidno frakcijo, pridobljeno iz aloje in sleza).
Cena: 9,91 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Težavaodvajanje, zaprtje, zaprtost
Tip izdelkamikroklizma

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Edinstvena mikroklizma z učinkovitim odvajalnim in zaščitnim delovanjem.

Inovativen proizvod, narejen na bazi medu in Promelaxina (molekularni kompleks medu nektarja in medene rose, obogaten s polisaharidno frakcijo, pridobljeno iz aloje in sleza). Spodbuja praznjenje brez draženja na uravnotežen način. Lajša nadloge, iritacije in vnetja, ki lahko nastanejo zaradi obstipacije. Deluje hitro, že v parih minutah. Primeren ne glede na starost od dojenčka do starostnika, tudi med nosečnostjo in dojenjem.

Uporaba Melilax Pediatric mikroklizme

Spodbuja gibanje črevesja na uravnotežen način brez povzročanja iritacije in omogoča olajšanje nelagodja, draženja in vnetja, ki se lahko pojavijo v primeru zaprtja.

Konstipacija (zaprtje) je splošno znana kot zmanjšana frekvenca ali otežena defekacija. Skoraj vsak se v določenem življenjskem obdobju srečuje z zaprtjem, ki pa navadno ni resno. Zaprtje je ena od najpogostejših gastrointestinalnih motenj pri odraslih in se pojavlja pri 24 do 37% oseb,  pogosteje pri ženskah.

S staranjem nastajajo spremembe v anorektalni fiziologiji, ki vplivajo na pojav konstipacije, vključno z zmanjšano občutljivostjo rektalnega predela.

Pri odraslih zaprtje lahko povzroči nepravilna prehrana, zdravila, prebavne in mišične motnje, strukturne in funkcionalne nepravilnosti, kot tudi duševni vzroki.

Pri otrocih je zaprtje najpogostejše v treh časovnih obdobjih: po začetku uvedbe predelane hrane (pri novorojenčku), ko začne otrok sam hoditi na stranišče in kmalu po vstopu v šolo.

Zaprtje se najpogosteje ureja s pomočjo urejene prehrane in spremembami navad, kot tudi z uporabo laksativov in klizem.
Za lajšanje zaprtja, za čiščenje debelega črevesa pred zdravniškim pregledom ali postopkom, včasih pa tudi za parazitske infestacije, se uporabljajo osmotski agensi.

Opozorila:

Pred uporabo natančno preberite navodilo!
O indikacijah in neželenih učinkih pri uporabi medicinskega pripomočka se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Zato je zdrav način življenja nujen, za ženske pa je priporočljivo tudi, da začno že zgodaj v menopavzi jemati hormonsko nadomestno terapijo, saj estrogen varuje srce.

Telo je podobno mišici - gibanje mu koristi. Normalen krvni tlak močno zmanjša možnost za srčni infarkt. Če imate visok krvni tlak, ki je glavni dejavnik tveganja za srčni infarkt, morate poiskati zdravniško pomoč.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Easylax Micro klizma klistir, 6x9 g

9,52 €

Panatus forte, 10 tablet

7,21 €

MacroBalans pomoč pri zaprtju, 12 g

11,19 €
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Težavaodvajanje, zaprtje, zaprtost
Tip izdelkamikroklizma

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.