Dansac pas za stomo bele barve, 100 cm

Dansac pas za stomo bele barve je primeren za uporabo od časa do časa. Primeren je dodatni opori in zaščiti predelov z vrečko, kar daje še dodatno oporo. Dansac pas za stomo bele barve je primeren za uporabo od časa do časa. Primeren je dodatni opori in zaščiti predelov z vrečko, kar daje še dodatno oporo.
10509 10509

Ocene in mnenja

Opis

Dansac pas za stomo bele barve je primeren za uporabo od časa do časa. Primeren je dodatni opori in zaščiti predelov z vrečko, kar daje še dodatno oporo. 

Pas je mogoče uporalbjati z enodelnimi ali večdelnimi vrečkami. 

Pričvrstitev pasu je enostavna. Pas zlahka pričvrstimo na odprtine za pas na vrečkah oziroma se pričvrsti na takoimenovano pritrdilno podlogo. 

Pas je na voljo le v beli barvi. 

Dolžina pasu: 100 cm. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Celovito razstrupljanje - preprosti napotki za izboljšanje zdravja in počutja

KAKO DELUJE?
Obstajajo različni načini pridobivanja dodatnega kisika. Lahko dihate bodisi z masko (obstajajo kisikavi bari ali nekatere telovadnice, ki imajo posebne kisikave sobe, s katerimi omogočajo najboljši trening) ali pa ste v savni podobni hiperbarični komori, kjer v zrak črpajo kisik, ki nazadnje prodre v vaše telo. Ena takih terapij, sistem 02 LIVE, del uje tako, da črpa zrak, ki vsebuje 21 odstotkov kisika, 78 odstotkov dušika in 1 odstotek drugih plinov. Nato se nečistoče filtrirajo skozi molekularno sito in izpihava zrak s 95 odstotki čistega filtriranega kisika.

Z masko ali cevko vabliki slamice se kisik vdihava približno 10 minut (glede na vaše fizične potrebe). Če uporabljate terapijo s kisikom za razstrupljanje telesa, je pomembno, da upoštevate navodila in nasvet vašega zdravilca.
Celovito razstrupljanje; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hartmann Hartmann
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov