Darphin aromatično olje nektar iz osmih cvetov, 15 mL

Navdihnjen z esencami 8 rož in predstavlja nov pristop pri borbi proti vidnim spremembam kože obraza.<br> Navdihnjen z esencami 8 rož in predstavlja nov pristop pri borbi proti vidnim spremembam kože obraza.
4771 4771
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Aromatično suho olje.

Pomlajevalni eliksir, ki izvira iz prave tradicionalne aromaterapije, vsebuje mešanico redkih in aromatičnih esenc, iz osmih dragocenih rož: smilja, ylang-ylanga, pačulija, nerolija, vrtnice, sivke, jasmina in irisa, z vitamini A,C in E, izvlečkom datlja in arktične brusnice, bogat z omega 3 in 6.

Antioksidantna formula, hrani in  pomaga pri zmanjševanju linij in gub na obrazu, napenja kožo in jo obnavlja ter vrača sijaj. Ker ima čuten in ženstven vonj, se lahko uporablja tudi kot parfum. Holistična nega vzbuja občutek celote lepote in dobrega počutja, z učinkovitim pomlajevanjem kože.

Uporaba Darphin nektarja

Idealen tretma kot dopolnilo Stimuliskin Plus proizvodom. Izdelek je dermatološko testiran.

Aktivne sestavine Darphin nektarja

Esence smilja, ylang-ylanga, pačulija, nerolija, vrtnice, sivke, jasmina in irisa, vitamini A, C in E, izvlečki datlja in arktične brusnice, omega 3 in 6.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik po operaciji medvretenčne ploščice

Kako operacija medvretenčne ploščice vpliva na vaše življenje?
Operativni poseg sicer večinoma zmanjša bolečino, vendar ni zagotovila, da potem ne boste imeli več težav s hrbtenico, saj so pogosto poleg sprememb na vretenčni ploščici pridružene še druge spremembe na vretencih. Vztrajanje težav in bolečine pa seveda slabo vplivajo na kakovost vašega življenja. Najpomembneje je, da težavam prilagodite svoj način življenja. To naj vključuje redno telovadbo vsaj pet dni v tednu, vzdrževanje normalne telesne teže, hrbtno plavanje, hojo, pravilno dvigovanje bremen ... Zavedati se morate, da je nosilnost hrbtenice bolnikov, ki so imeli težave z medvretenčno ploščico, zmanjšana, zato je potrebno mišice z zgoraj omenjenimi dejavnostmi stalno krepiti in s tem preprečiti prezgodnjo obrabo hrbtenice.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Darphin Darphin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja