Darphin Intral pomirjevalna krema za netolerantno kožo, 50 mL

Za občutljivo, netolerantno kožo. <br> Za občutljivo, netolerantno kožo.
582425 4686
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Za občutljivo, netolerantno kožo.

Formula brez sintetičnih konzervansov, barv in vonja. Nežna krema, ki ustreza koži s posebnimi potrebami (razdražena, občutljiva in netolerantna koža), kožo umiri in obnavlja hidratacijo, hkrati blaži neprijeten občutek napete kože, ščiti od zunanjih vplivov.

Obogatena s Calm Complex-om, bisabololom, vitaminom E in izvlečkom orhideje, kožo osvobaja rdečice in zagotavlja gladko, enakomerno polt.

Uporaba Darphin Intral pomirjevalne kreme

Izdelek nanesite zjutraj in zvečer po nanosu Darphin Intral kompleksa in/ali primerne aromaterapije. Izdelek je dermatološko testiran.

Aktivne sestavine Darphin Intral pomirjevalne kreme

Calm Complex (izvleček kamilice, potonike in gloga), D-pantenol, in polisaharidi, karitejevo maslo, vanilja, vrtnica. Brez konzervansov, barv in vonja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik po možganski kapi

Neugoden potek po možganski kapi napovedujejo naslednji dejavniki: spremljajoče kronične bolezni, prizadetost obeh polovic možganov zaradi kapi, težave s spominom, inkontinenca za vodo in blato, ki traja več kot tri tedne, huje okvarjena občutljivost in zaznavanje, ohlapna paraliza, ki traja več kot dva meseca, in depresivnost. Običajno je izid rehabilitacije po možganski kapi slabši pri starejših bolnikih.

Bolniki po možganski kapi, pri katerih je po kapi ostala oviranost, potrebujejo določeno stopnjo pomoči, ki je odvisna od stopnje in vrste oviranosti (npr. povsem nepomičnega bolnika je potrebno pravilno negovati, nameščati ter ga učiti pravilnega gibanja, bolnik, ki je delno oviran zaradi kapi, potrebuje tehnične pripomočke za večjo samostojnost po kapi, bolnik z motnjo govora potrebuje pomoč logopeda, bolnik, ki razvije depresijo, potrebuje strokovno pomoč in podporo bližnjih ter pogosto tudi zdravljenje z antidepresivi ... ).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Darphin Darphin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja