Davines čistilni gel proti prhljaju, 150 mL

<p>Vzdržuje čisto lasi&scaron;če.</p>

Vzdržuje čisto lasišče.

571351 4901

Ocene in mnenja

Opis

Sadne alfa-hidroksi kisline, čisto esencialno olje sibirske jelke, žajbelj, pantenol, cinkov pirition, pirokton olamin za uravnavanje pojava prhljaja . 

Rezultati

Gel vsebuje aktivne sestavine, ki se bojujejo proti nefiziološkemu luskanju in vzdržujejo čisto lasišče. 
 
Tip las: Vsak tip las z enostavno ali steatoidno pitiriazo (prhljajem). 
Formulacija: pH 3,9 

Uporaba

Pazljivo nanesite po vsem lasišču, Nežno ga vmasirajte. Če želite močnejšo reakcijo, pokrijte glavo s kopaino kapo za 10 do 15 minul. Dobro izplaknite. 
 
Kako pogosto se uporablja: Intenzivni tretma: dvakrat tedensko za čas 4 tednov z vzporedno uporabo ANTI DANDRUFF ŠAMPON-a. 
Vzdrževalni tretma: enkrat mesečno. 

Lastnosti

Gel je bogat z učinkovinami proti nefiziološkemu luskanju. Kombinacija aktivnih regenerativnih učinkovin, kot so cinkov pirition in prokton olamin ter esencialna olja sibirske jelke, cajeputa in žajblja, zmanjšajo luskanje in vzdržujejo čisto lasišče.

Davines linija za čiščenje:

Purifying je pomirjujoča, preventivna in kurativna linija proizvodov, ki so namenjeni tako suhemu kot mastnemu prhljaju.

Vsi proizvodi te linije vsebujejo phytoceuticale, izvlečene iz regrata, ki je bogat z polyphenoli in sladkorji in ki ima zelo močno regenerativno in antioksidantno delovanje.

Dišava vsebuje esencialna olja lavande, mirte in žajblja, ki zagotavljajo regenerativno delovanje s pomirjujočim učinkom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik na trajnem antikoagulacijskem zdravljenju

Antikoagulacijska zdravila uporabljamo pri zdravljenju in preprečevanju nastajanja krvnih strdkov v žilah in srcu. Za dolgotrajno antikoagulacijsko zdravljenje uporabljamo kumarine (varfarin, acenokumaro). Zdravljenje zahteva redno spremljanje in laboratorijski nadzor z meritvijo protrombinskega časa oz. INR zaradi preprečevanja trombemboličnih zapletov in krvavitev. Pomembna je dobra poučenost bolnika in poznavanje vplivov nekaterih bolezenskih stanj in bolezni ter zdravil, kot so naravna zdravila in prehranski dodatki, alkohol, razne diete idr. na učinek kumarinov. V dokumentaciji moramo poleg vrednosti PČ!INR skrbno voditi tudi podatke o odsotnosti ali eventualnih znakih krvavitev.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Davines Davines
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja