x
Vse kategorije
Davines čistilni šampon proti prhljaju, 250 ali 1000 mL
Davines čistilni šampon proti prhljaju, 250 ali 1000 mL
Oceni izdelek in zasluži
4.8 13

Davines čistilni šampon proti prhljaju, 250 ali 1000 mL

Proizvajalec: Davines
Intenzivni tretma v kratkem času reši neprijetnosti.
Cena: 18,65 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Monika*** | 10. 07. 2015 02:00
/
S šamponom smo zelo zadovoljni, saj ze po enem pranju temeljito odstrani prhljaj, njegov učinek pa traja zelo dolgo. Priporočamo vsem, ki se spopadajo s prhljajem.
Barbara*** | 4. 10. 2015 02:00
/
Že nekaj let uporabljam ta šampon. Dolgo časa sem potrebovala, da sem ga sploh odkrila, ker ga ni mogoče kupiti v drogeriji ali specializirani trgovini. Ker sem se preselila, sem iskala ta šampon preko spleta in naša vašo lekarno, da ga tržite. Zanimivo je, da deluje takoj, že po prvi uporabi. Zaradi stresa se mi velikokrat naredi prhljaj v krtičnih trenutkih se mi pojavi tudi dermatitis v lasišču. Ta šampon mi resnično pomaga. Vrsto let nazaj sem uporabljala razna mazila, pa zdravniške šamone, rezultat, da so mi izpadali lasje. Sedaj je to samo še preteklost. Šampon je vreden svoje cene, ker mi res pomaga, lasje se tudi okrepijo. Skratka priporočam vsakomur, ki je že skoraj obupal.
Jože*** | 26. 02. 2016 01:00
/
1 - EDINI šampon na SLO trgu, ki dejansko služi svojemu namenu.
2 - Sem ga že kupil in ga verjetno bom še kupil.
3 - Cena je pretirano visoka.
mitja*** | 15. 07. 2016 02:00
/
Davines uporabljam že zelo dolgo, je edini izdelek, ki mi pomaga pri prhljaju 100%.
metka*** | 19. 09. 2016 20:26
/
deluje....
Frizerski*** | 18. 12. 2017 10:01
Super šampon!
Tudi frizerji uporabljamo šampon iz lekarne,ker je res dalec najboljsi in naj ucinkovitejsi seveda..mojim strankam je vsec ker res pomaga..pri nas je vedno na zalogi stranke in jaz smo zadovoljni z njim.
Boštjan*** | 3. 01. 2018 18:07
veščica 21 9000 murska sobota
Redno uporabljam šampon davines čistilni šampon, do sedaj edini, ki mi pomaga odpravljati prhljaj.lp

Opis

Esenciaina olja sibirske Jelke, cajeputa, žajblja, selen sulfid, žitni proteini za učinkovito orožje v boju proti prhljaju.

Rezultati

Intenzivni tretma v kratkem času reši neprijetnosti. Umiva in snaži lasišče, se spopade z mikrobi ter ustvari očiščeno lasišče.
Tip las: Vsak tip las z enostavno ali steatoidno pitiriazo (prhljajem).
Formulacija: pH 4,7

Uporaba

Nežno vmasirajte v mokre lase. Izplaknite. Ponovite in pustite delovati nekaj minul. Dobro izplaknite.
Kako pogosto se uporablja:
Intenzivni tretma: dvakrat tedensko štiri tedne z vzporedno uporabo ANTI DANDRUFF GEL-a.
Vzdrževalni tretma: dvakrat tedensko skozi celo leto. Pogosta uporaba ne povzroča negativnih učinkov na lasišču in ne zmanjšuje želenega rezultata.

Lastnosti

Čistilo je posebej namenjeno problemom z navadno ali steatoidno pitiriazo. Sestavlja ga intenzivni tretma, ki hitro reši problem, predvsem ker vsebuje tudi selen sulfid, ki deluje močno regenerativno. V kombinaciji z naravnimi čistilnimi učinki sibirske jelke in žajblja bo čistilni šampon proti prhljaju dodobra počistil in opral lasišče, se spopadel celo z mikrobioto ter ustvaril snažno lasišče.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Bolnik na trajnem antikoagulacijskem zdravljenju

Mehanizem interakcije s kinoIoni in sulfonamidi temelji na zaviranju metabolizma varfarina in zmanjšanega nastajanja vitamina K zaradi okvare črevesne flore, kar vodi k večjemu nagnjenju h krvavitvam. Posebej so ogroženi starostniki, ki uživajo veliko različnih zdravil.

Ob uvedbi kot ob ukinitvi vsakega zdravila, ki bi lahko vplivalo na učinek varfarina, je potrebno pri bolniku pogosteje določati INR, sprva najmanj enkrat tedensko. Alkohol zveča očistek varfarina, zato uživanje alkohola zmanjša učinek varfarina. Po drugi strani pa se ob izraženi alkoholni okvari jeter ali ob drugi jetrni bolezni ob uživanju alkohola antikoagulacijski učinek poveča. Bolnikom alkohol odsvetujemo.

Bolnika na trajnem antikoagulacijskem zdravljenju moramo še posebej pazljivo pripraviti na operativni poseg. pri tem je potrebno oceniti tveganje za trombembolične dogodke in tveganje za krvavitev ob operativnih posegih. Glede na oceno tveganja se odločimo za prekinitev zdravljenja za določen krajši čas ali ga nadomestimo z nizkomolekularnimi heparini.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Medex pegasti badelj kapsule, 30 kapsul

5,94 €

Bambo Nature Maxi 7-14 kg, 24 pleničk

6,65 €

Bepanthen plus krema, 30 g

7,54 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.