Delarom hidratanten čistilni fluid z ekstraktom lana, 50 mL

Hidratantni čistilni fluid je vlažilen, lahek, nemasten, posebno primeren za mešano in mastno kožo.<br> Hidratantni čistilni fluid je vlažilen, lahek, nemasten, posebno primeren za mešano in mastno kožo.
443158 10429

Ocene in mnenja

Opis

za mešano do mastno kožo

FITOTERAPIJA (grško phyton - rastlina) je uporaba rastlin in rastlinskih izvlečkov za ugodje in lepoto.
AROMATERAPIJA -Eterična olja zaradi svoje sestave prodirajo v najgloblji, tretji sloj kože, kamor prenesejo naravne rastlinske sestavine, uravnavajo naravno delovanje kože in delujejo regenerativno.

Vsebuje

betain - rastlinski glicerin - ekstrakt avokada - ekstrakt lanenega semena - ekstrakt žajblja

Hidratantni čistilni fluid je vlažilen, lahek, nemasten, posebno primeren za mešano in mastno kožo ter mlado kožo. Pomaga vlažiti zgornje plasti kože in zagotavlja takojšnje izboljšanje. Ekstrakt lana pomaga zategniti pore in proizvodnjo sebuma. Polt postane čista in koža dobi sijoč svež videz. - Uporabljajte vsako jutro in večer na čisti koži. - Odstranite ličila in nečistoče iz obrazas nežnim čistilnim mlekom. - . očistite kožo s penastim čistilnim gelom, da odstranite odvečni sebum. - Nanesite cvetni tonik za zožanje por. - Nanesite hidratantni čistnilni fluid, da kožo navlažite in očistite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Odvisnost od prepovedanih drog

Urinski testi in dobro poznavanje bolnika nam v ambulantah omogočita spremljanje napredovanja bolnika. Terapevtski dogovor, ki naj bi bil pisno potrjen med odvisnikom in terapevtom, pa mora vsebovati tudi možnost nadzora terapije ter hkrati opredeliti posledice kršenja medsebojnega dogovora.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Delarom Delarom
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja