Dr. Hauschka rožmarinov tonik za roke in noge, 100 mL

Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.<br><br><a style="font-weight: bold;" href="../p-17930-drhauschka-odkrijte-njeno-skrivnost.aspx">Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka &gt;&gt;</a> Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.

Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka >>
9082 9082

Ocene in mnenja

Opis


Dr. Hauschka rožmarinov tonik neguje hladne in utrujene roke in stopala, tako da vzpodbuja krvni obtok. Odlično poživi utrujene, otečene in težke noge.

Izdelek je priporočljiv za vse, ki imajo težave mišičnih krčev, za tiste, katerih noge in roke so med delom zelo obremenjene ali med nosečnostjo.

Tonik jača krvne žile in zavira nastanek krčnih žil.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Dr.Hauschka holistična nega obraza

Edinstvenost Dr.Hauschka nege kože Naravne sestavine, izbrana zdravilna zelišča, naš samosvoj koncept in ključna ideja, ki oblikuje naš poseben pristop k negi kože ter našim izdelkom za nego kože: Koža...

Preberi več...

Dr.Hauschka holistična nega telesa

Dnevna osvežitev Začeti dan z osvežilnim prhanjem je včasih veljajo za popolno razkošje, danes pa je to prijeten dnevni obred. Nežni Dr.Hauschka izdeki za prhanje temeljijo na osnovi tenzidov iz...

Preberi več...

Dr.Hauschka primernejša nega za obraz!

Vprašanje:Dober dan! Probleme imam s kožo na obrazu in na to se nanaša tudi moje vprašanje. Že kar nekaj časa uporabljam set Dr. Hauschke za nego mastne kože (čistilna krema, tonik - special, olje, občasno...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Periferna arterijska bolezen

Periferna arterijska bolezen v najširšem pomenu pomeni vsako bolezen, ki vodi do zožitve arterij z izjemo zožitev arterij v srcu. V ožjem pomenu pa pomeni zoženje arterij spodnjih udov zaradi ateroskleroze.
Kako pogosta je periferna arterijska bolezen?
To je pogosta bolezen, vendar je v večini primerov asimptomatska, kar pomeni, da bolnik nima nobenih težav. Asimptomatsko periferno arterijsko bolezen ima kar 15-20% prebivalcev razvitih držav, ki so starejši od 55 let, približno 5 % ima intermitentno klavdikacijo (to pomeni stopnjo bolezni, pri kateri se pojavlja bolečina pri hoji), katere razširjenost narašča s starostjo, približno 0,1 % pa kritično ishemijo z bolečino med mirovanjem ali gangreno (odmrt jem tkiva).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Hauschka Dr.Hauschka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja