DenTips gobice za ustno higieno, 250 gobic

Vzdrževanje zdravega stanja ustne sluznice je pomembno tako za zdrave kot za bolne ljudi. Vzdrževanje zdravega stanja ustne sluznice je pomembno tako za zdrave kot za bolne ljudi.
12196 12196

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK
 
Vzdrževanje zdravega stanja ustne sluznice je pomembno tako za zdrave kot za bolne ljudi.

Če sluznica ne opravlja svoje funkcije in če se ustna nega ne izvaja redno, se lahko poruši ravnovesje ustne flore, kar omogoči razvoj bakterij, te pa nato povzročijo razna bolezenska stanja. Za primere, ko običajno čiščenje ustne votline ni možno, Tosama priporoča uporabo gobic za ustno nego DenTips.

Na daljši paličici pritrjena čvrsta penasta gobica nežno, vendar učinkovito očisti celotno notranjost ustne votline in zobe. Paličico lahko uporabimo samostojno ali v kombinaciji z običajno vodo, čajem. zobno pasto ali še bolje z vodo ali gelom za ustno higieno Biotene.

Gobice DenTips za ustno nego so posamično pakirane v PE vrečko in so primerne za enkratno uporabo. Nepogrešljive so pri negi nepokretnih oziroma slabo pokretnih bolnikov. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

Štiri prste položite na eno stran, palec pa na drugo stran vratu. Nežno stisnite in z roko drsite navzgor, da se bo dojenčkov vrat izmuznil iz vašega prijema. To pospremite še s pomirjujočo masažo hrbta.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Tosama Tosama
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja