DepiWhite Advanced depigmentacijska krema, 40 mL

<strong>DepiWhite Adwanced depigmentacijska krema je kozmetični tretma, ki je primeren za negovanje kože rok, obraza, dekoltea ter ostalih neporaščenih predelov. <br></strong> DepiWhite Adwanced depigmentacijska krema je kozmetični tretma, ki je primeren za negovanje kože rok, obraza, dekoltea ter ostalih neporaščenih predelov.
918628 1968

Ocene in mnenja

Opis

DepiWhite Advanced depigmentacijska krema je kozmetični tretma, ki je primeren za negovanje kože rok, obraza, dekoltea ter ostalih neporaščenih predelov.

DepiWhite Advanced krema je kozmetični vrhunski pripomoček, ki je namenjen posvetljevanju, morebitno odpravi rjavih lis, ki so posledica prekomernega sončenja ali pa so le starostne lise. Depigmentacijska krema je namenjena predvsem ustvarjanju enakomernejšega tena, kar je lahko posledica genetskih in drugih okoljskih dejavnikov.

Hiperpigmentacija je problem številnih oseb, predvsem ženske populacije. Neprijetne temne lise so lahko posledica prekomernega sončenja ali le posledica staranja. Pigmentne lise so lahko posledica različnih vzrokov, kot so genetski dejavniki, nosečnost in hormoni.

O DepiWhite liniji izdelkov

DepiWhite linija izdelkov je namenjena celoviti negi kože v pirmeru, da je le-ta hiperpigmentirana. Predeli kože, kjer je melanina preveč izrazito izstopajo in so pogosto moteč dejavnik številnih žensk. Težave s pigmentacijo na površini kože se lahko tako za vedno konča.

Krema DepiWhite Advanced vsebuje številne sestavine, med drugim tudi kombinacije depigment sestavin ter sestavin, ki pripomorejo k modulaciji oziroma tudi razgradnji melanina s pomočjo tako imenovane fosfataze. Krema pomaga posvetliti ali popolnoma odpraviti rjave lise, omejiti njihov ponovni nastanek in ustvariti enakomerno polt.

Pomembne sestavine DepiWhite Advanced kreme

- arbutin in luteolin in izvleček petršilja: so rastlinski izvlečki, ki pripomorejo k reulaciji melanina - naravnega kožnega pigmenta. Izvleček peteršilja deluje močno antioksidativno ter zaščitno; formulacija vsebuje tudi veliko vitaminov, med drugim tudi A, B in C;

- Antipollon je sestavina, ki deluje zaviralno na melanin ter ga tako rekoč vpije vase. Po zaslugi te učinkovine je napredek tretmaja viden že po 15 dnevih aktivnega nanašanja

- vitamin B3 blokira nastajanje ter prenos ključnih fragmentov pri nastanku melanina.

- spodbujevalec fosfataze: fospataza je encim, ki je izrednega pomena pri razgradnji melanina. V kolikor na določenem ponavadi lociranem mestu te fosfataze ni pride do prekomerne pigmentacije.

- alfa-hidroksi kisline, delujejo keratolitično ter odstranjuejo odmerle celice, ki nastajajo.

Navodila za uporabo DepiWhite Advanced kreme

DepiWhite Advanced uporabljajte redno ter dosledno in sicer od 2 do 6 mesecev. DepiWhite Advanced nanesite na želeno področje enkrat dnevno ter rahlo vmasirajte na površino kože.  Nanašajte le na majhne predele. Omejite izpostavljenost soncu.

Da bi bil učinek DepiWhite Advanced kreme še boljši uporabljajte še dodatno Depiwhite masko, ki še izboljšuje ter bolje pripravi kožo na pigmentacijo pred nanosom gela.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Tromboza

Koga lahko prizadene?
Tromboza je nastanek krvnega strd ka (trombus) znotraj krvnih žil. Po navadi prizadene globoke golenske vene, kjer kot posledica dolgega ležanja v postelji ali pri daljših potovanjih nastanejo krvni strdki.

Tveganje tromboze golenskih ven s starostjo strmo narašča. Pri ljudeh do 60. leta letno oboli le en človek na 10.000 ljudi; vendar pa vsak stoti nad 60. letom starosti.

Pri večdnevnem ležanju v postelji ali večurnem sedenju brez delovanja mišične črpalke se kri nabere v golenskih venah in se lahko strjuje. Kot posledica nastane tromboza.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ACM ACM
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja