DepiWhite Peel-off maska za beljenje kože, 40 mL

<strong>DepiWhite Peel-off maska za beljenje kože je primerna za nego obraza, dekolteja ter rok. </strong> DepiWhite Peel-off maska za beljenje kože je primerna za nego obraza, dekolteja ter rok.
22115 22115

Ocene in mnenja

Opis

DepiWhite Peel-off maska za beljenje kože je primerna za nego obraza, dekolteja ter rok.

Peel-off maska za beljenje kože je posebej zasnovana za sledeča stanja:
- predeli kože z neprijetnimi rjavimi madeži
- neizenačen ten kožne površine
- ponavljajoče nastajanje madežev

Hiperpigmentacija je problem številnih oseb, predvsem ženske populacije. Neprijetne temne lise so lahko posledica prekomernega sončenja oziroma posledica staranja. Pigmentne lise so lahko posledica različnih vzrokov, kot so genetski dejavniki, nosečnost in hormoni.

O DepiWhite liniji izdelkov

DepiWhite linija izdelkov je namenjena celoviti negi kože v primeru, da je le-ta hiperpigmentirana. Predeli kože, kjer je melanina preveč izrazito izstopajo in so pogosto moteč dejavnik številnih žensk. Težave s pigmentacijo na površini kože se lahko tako za vedno konča.

Maska je poseben tip tretmaja DepiWhite linije, ki pripomore k postopku uravnavanja kožne polti, težave z morebitno neenakomerno pigmentacijo izginejo. Uporaba DepiWhite Peel-off maske omogoča hitrejše prehrajanje sestavin kozmetičnega izdelka ter izboljša penetracijo oziroma celični prehod.

Pomembne sestavine DepiWhite Peel-off maske

- aluminijev silikat je namenjen regeneraciji gornje plasti kože. Po zaslugi te hitro delujoče učinkovine lahko opazimo znake posvetlitve že po 15 dneh delovanja.

- kojična kislina, ki pripomore k regeneraciji ter ustavitvi pigmentiranja kože.

Navodila za uporabo DepiWhite Peel-off maske

DepiWhite Peel-off masko nanesite na želene ter predvsem poškodovane predele kože. Masko nanesite na predel v tankem sloju ter počakajte vsaj 30 minut, da se maska posuši in deluje na nanešenih predelih.

Opisan postopek nato ponavljajte od 2 do 3-krat na teden in sicer v obdobju do maksimalno 6 mescev. Da bi bil učinek maske še večji l-to uporalbjajte skupaj s tretmajem DepiWhite Advance.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ACM ACM
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja