DermaOtic čistilo za ušesa, 125 mL

DermaOtic 125 ml – hipoalergeno čistilo za ušesa vsebuje kisline, ki so pomembne pri regulaciji mikroflore in pri postopku keratinizacije. DermaOtic 125 ml – hipoalergeno čistilo za ušesa vsebuje kisline, ki so pomembne pri regulaciji mikroflore in pri postopku keratinizacije.
918164 21884

Ocene in mnenja

Opis

DermaOtic 125 ml – hipoalergeno čistilo za ušesa vsebuje kisline, ki so pomembne pri regulaciji mikroflore in pri postopku keratinizacije.

Sestavine DermaOtic pripravka

mlečna kislina, salicilna kislina, sečnina, glicerin in esencialne maščobne kisline. Izdelek je namenjen za čiščenje ušesnega kanala, pri srbenju in draženju, ter kot preventivna uporaba pri ponavljajočem se draženju v ušesih.

DermaOtic očisti in razkuži ušesni kanal brez draženja kože. Kombinacija mlečne kisline, salicilne kisline in esencialnih maščobnih kislin normalizira kožo ušesnega kanala in zavira rast neželenih mikroorganizmov; hkrati spodbuja regeneracijo zgornjega sloja kože.

Navodilo za uporabo DermaOtic pripravka

Plastenko dobro pretresite in vstavite vrh kapalke neposredno v uho. Plastenko stisnite tako, da v ušesni kanal nanesete 1-2 ml čistila; nežno masirajte uho nekaj minut. Živali omogočite, da lahko stresa z glavo. Z bombažno vato osušite notranjost ušesa nečistoč. Izdelek lahko uporabljate 1-3 krat tedensko.

Ciljne vrste: mačke in psi.

Opozorilo ob uporabi DermaOtic pripravka

Izdelek ne uporabljate pri počenem ušesnem bobniču. Izogibajte se stiku z očmi. Hraniti izven dosega otrok.. Izdelek hraniti dobro zaprt pri sobni temperaturi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: TAV Veterinaria, s.l. TAV Veterinaria, s.l.
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov