DermEden Ant-Age nočni serum, 30 mL

DermEden Ant-Age Radiance serum za obraz Laboratorija DermEden vsebuje visoko koncentracijo aktivnih sestavin z učinkovitim delovanjem proti gubam. DermEden Ant-Age Radiance serum za obraz Laboratorija DermEden vsebuje visoko koncentracijo aktivnih sestavin z učinkovitim delovanjem proti gubam.
443093 27126

Ocene in mnenja

Opis

DermEden Ant-Age Radiance serum za obraz Laboratorija DermEden vsebuje visoko koncentracijo aktivnih sestavin z učinkovitim delovanjem proti gubam (hialuronska kislina, retinol, vitamin B3 in C) in proti temnim madežem (diojska kislina in Synovea HR).

Obogatena formula s peptidi, ki delujejo proti staranju (Matrixyl 3000), za takojšen lifting učinek.

Rezultati uporabe DermEden Ant-Age seruma

pri redni uporabi optimizira delovanje nočne kreme, popravi in prepreči poškodbe, nastale zaradi zaradi UV. Zmanjša vidne rjave madeže, gladi gube in polepša kožo. Za sijočo polt. Povrne čvrstost in elastičnost kože.

Uporaba DermEden Ant-Age seruma

vsak večer nanesite na čisto kožo obraza in vratu. Nato nanesite nočno kremo. Pazljivo preberite navodila. Izogibajte se kontaktu z očmi.

Uporabljajte v kombinaciji z dnevno zaščito pred soncem. Brez parabenov in dišav.

DermEden nočna nega - čas za regeneracijo

Nočni čas je čas, ko je koža najbolj dovzetna za sprejem aktivnih sestavin kozmetičnih izdelkov. Anti age proizvodi so kakor nalašč za čim večji izkoristek kozmetičnih sestavin izdelkov in to takrat ko spite. Laboratoriji DermEden so razvili perfektno anti age formulacijo v nočnih negah.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: DermEden DermEden
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede