Dermedic Sunbrella zaščitna krema za kožo s hrhkimi kapilarami ZF50+, 50 mL

Zaščitna sončna krema deluje proaktivno na nastanek encimov v keratinocitih ter zmanjšuje količino prostih radikalov zaradi izpostavljanja svetlobnemu sevanju. Zasnovana posebej za zaščito občutljivih tipov kože, nagnjenih h krhkim kapilaram. Zaščitna sončna krema deluje proaktivno na nastanek encimov v keratinocitih ter zmanjšuje količino prostih radikalov zaradi izpostavljanja svetlobnemu sevanju. Zasnovana posebej za zaščito občutljivih tipov kože, nagnjenih h krhkim kapilaram.
447871 5860

Ocene in mnenja

Opis

Zaščitna krema sončne linije Dermedic Sunbrella je zasnovana posebej za zaščito občutljivih tipov kože, nagnjenih h krhkim kapilaram.

Inovativni štiristopenjski spekter v zaščitni kremi nudi zaščito pred UV žarki, vidno ter infrardečo svetlobo. 4 RAYS SPECTRUM PROTECT kompleks dolgotrajno ščiti kožo pred poškodbami zaradi svetlobnih žarkov na način, da slednje nevtralizira.

Zaščitna krema vsebuje tudi aktivno sestavino Physavie, ki deluje z učinkom preprečitve negativnih učinkov infrardečega sevanja. Deluje tudi pri preprečevanju razgradnje kožnih beljakovin ter tvorbi kolagena in zaščiti pred prezgodnjim staranjem kože (fotostaranjem in termičnim staranjem).

Zaščitna sončna krema deluje proaktivno na nastanek encimov v keratinocitih ter zmanjšuje količino prostih radikalov zaradi izpostavljanja svetlobnemu sevanju.

Sestavine zaščitne kreme delujejo izrazito učinkovito na krepitev sten kapilar ter izboljšujejo njihovo celotno vitalnost, in sicer k temu prispevajo ekstrakti arnike montana, nepozebnika, divjega kostanja in grozdne peške (resveratrol).

Izdelek ne vsebuje barvil in ne povzroča alergij.

Zaščitna krema se priporoča za zaščito pred UVA, UVB žarki, vidno ter infrardečo svetlobo, še posebej pri koži, ki se sooča s težavami krhkih kapilar. 

Uporaba zaščitne kreme

Zaščitno kremo nanesite na očiščeno in osušeno kožo v enakomernem sloju najmanj 15 minut pre izpostavljenostjo soncu. V nadaljevanju je potrebno zaščitni sloj pogosto obnoviti, da se ohranja visok zaščitni faktor (SPF 50+), še posebej pa po kopanju oz. stiku z vodo.

Opozorilo! Tudi v primeru zaščite z zaščitno kremo pa dolgotrajna izpostavljenost soncu ni priporočljiva.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Aromaterapija

Pri na pol praznih stekleničkah, ki ste jih hranili dlje časa, je priporočljivo vsebino uporabljati le še v posodicah za izhlapevanje eteričnih olj, za nanos na kožo pa je zato bolje uporabiti novo. Rok uporabe aromatičnega olja se podaljša, če ga hranite v temnem in hladnem prostoru (najbolje v hladilniku).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dermedic Dermedic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov