Desodrop kapljice za oči, 8 mL
Desodrop kapljice za oči, 8 mL
Oceni izdelek in zasluži
5.0 1

Desodrop kapljice za oči, 8 mL

Proizvajalec: Bausch & Lomb
Desodrop kapljice za oči delujejo kot zaščitna, vlažilna in pomirjujoča oskrba za vaše oči.
Cena: 9,82 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Desodrop kapljice za oči delujejo kot zaščitna, vlažilna in pomirjujoča oskrba za vaše oči.

Prednosti in lastnosti kapljic

  • nudijo vlaženje očesu
  • primerno za suhe oči
  • na osnovi rastlinskega olja
  • primerno tudi za uporabnike kontaktnih leč

Delovanje in aktivne sestavine Desodrop kapljice za oči

Utrujene, pekoče, suhe in razdražljive oči so za nekatere posameznike stalnica vsakega dneva. K slabim in neprijetnim občutkom v očeh pripomore pretirana uporaba zaslonov, tako računalniških kot mobilnih, klimatske naprave in različni vplivi okolja.

Učinkovita in preprosta rešitev za podobne težave so kapljice za oči Desodrop. Učinkovito olajšajo občutek suhega očesa in ublažijo draženje. Hkrati pa imajo te kapljice še druge načine delovanja, saj se lahko uporabljajo predvsem za pospeševanje procesa okrevanja po kirurških posegih ali poškodbah. Prav tako pa se priporoča uporablja Desodrop kapljic za lajšanje simpotomov, ki so povezani z vnetji, ki so lahko tudi posledica okužbe.

Kapljice Desodrop so izdelane na osnovi hipromeloze, liposomov ter ozoniranega rastlinskega olja. Slednja dva prispevata k stabilizaciji lipidne plasti solznega filma. Hkrati pa na očesu naredita zaščito pred izhlapevanjem vodne plasti. Olajšanje je zato takojšnje po uporabi kapljic. Liposomi izboljšajo biološko uporabnost in toleranco rastlinskega olja, ki je ozonirano.

Desodrop učinkovito vlaži in ščiti roženico pred in po operaciji. Enako deluje po uporabi kontaktnih leč ter pri morebitnih spremembah očesne površine zaradi nestabilnega solznega filma. Kapljice delujejo tudi pri bolnikih, ki imajo ponavljajoča vnetja oči.

Uporaba kapljic

Pred uporabo si temeljito očistite roke. Stekleničko dobro pretresite in nato v vsako oko kanite kapljico ali dve. Uporabite kapljice enkrat ali večkrat na dan, skladno z navodili zdravnika. Pri nanosu pazite, da konica steklenice ne pride v stik z očesom.

Sestavine

LipozonEye (ozoninarno sončnično olje, sojini fosfolipidi), hidroksipropil metilceluloza, borova kislina, natrijev tetraborat, natrijev edetat, poliheksametilen bigvanid (PHMB), prečiščena voda.

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Ocene in mnenja

Tomaž; | 19. 12. 2021 18:49
odličen izdelek
odličen izdelek

Koristni video nasveti

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

NoAcid tablete, 30 tablet

9,27 €

Bepanthen mazilo, 100 g

14,31 €
Specifikacije izdelka

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.