Detoxamin aktiviran zeolit DT-002, 180 kapsul

Medicinski pripomoček, ki lahko pomaga pri ohranjanju zdravja in zaščiti organizma pred boleznimi, ki jih povzroča oksidativni stres.<br> Medicinski pripomoček, ki lahko pomaga pri ohranjanju zdravja in zaščiti organizma pred boleznimi, ki jih povzroča oksidativni stres.
909351 13328

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 2
Ocena izdelka:
Eva **** 31. 05. 2016 02:00
Uživanje prehranskega dopolnila mesec ali več bo šele takrat pokazalo morebitne učinke.
LP Eva Preberi več
Tomaž **** 6. 10. 2014 02:00
super zadeva! Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Sestava kapsule

372,73mg Zeolit, 37,27mg  naravni Dolomit, celuloza 90 mg

Zeolit ( klinoptilolit ) je redek naravni mineral vulkanskega izvora, ki je nastajal več tisočletij. Ima obliko kristalne mreže, njegova najpomembnejša lastnost pa je velika absorbcijska moč oz. zmožnost nevtralizacije in odstranitev škodljivih snovi iz telesa, saj deluje kot naravni filter v prebavnem traktu, kjer adsorbira strupe in težke kovine, prav tako pa v veliki meri zmanjšuje nastanek prostih radikalov. Zeolit se aktivira s pomočjo tribomehanične aktivacije in tako pridobi ogromno adsorpcijsko površino, to je cca 1000 m2 na 1 gram. Vezava strupenih snovi zaščiti organizem pred škodljivimi snovmi, po drugi strani pa pripelje do izboljšanja sposobnosti razstrupljanja organov, npr. jeter in ledvic. Tako organizem postaja močnejši in odpornejši na stresne situacije.

Uporaba:

- Predvsem za razstrupljanje organizma ter zmanjševanje oksidativnega stresa, ki nastaja zaradi različnih dejavnikov :  uporaba različnih zdravil, UV sevanje, strupi iz okolja,

različna poživila kot sta npr. alkohol in tobak, nasičene maščobe v hrani
- Pri hujšanju – takrat se namreč iz maščobnih depojev v kri izplakujejo različni strupi
- Preventivno – kot podpora svojemu imunskemu sistemu, da se pravočasno znebite presnovnih in drugih odpadnih snovi
- Za ljudi, ki živijo na območjih, ki so onesnažene s težkimi kovinami – aktiviran zeolit namreč nase veže težke kovine in jih odpravlja iz telesa.
- Za zagotavljanje potrebnih mikroelementov organizmu, za reguliranje pH vrednosti krvi
- Kot pomoč pri obsevanju in kemoterapiji
- Kot hranilna kozmetika – pomaga izboljšati celoten kožni metabolizem.
- Zeolit pripomore k ravnotežju mineralov v organizmu in skrbi za optimalno kislino v prebavnem traktu, adsorbira in stabilizira organske spojine, ter pozitivno vpliva na mikrofloro.

Odmerjanje

1-3 krat dnevno po eno kapsulo poleg obroka z nekaj vode.

Opozorilo:

Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki imajo druge zdravstvene težave prosimo, da se pred uporabo Detoxamin kapsul DT-002, posvetujejo s svojim zdravnikom. Če se ob jemanju pojavijo neželeni učinki, je potrebno prenehati z jemanjem Detoxamin kapsul DT -002. Detoxamin kapsule  DT-002 niso primerne za bolnike s kroničnim zaprtjem ( obstipacija ), saj lahko vplivajo na povečanje zaprtja ; prav tako niso primerne za ledvične bolnike na dializi in za bolnike s presajenimi organi. Ne prekoračiti odmerjene dnevne količine. Shranjevati nedosegljivo otrokom, mlajših od 6 let.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Zeolit - kamen življenja!

V preteklih 10 letih je dr. Triebnigova na 2000 pacientih, povsem izčrpanih, utrujenih in brezupnih od kemoterapij, preizkušala delovanje naravnega aktiviranega zeolita Klinoptilolitha. Rezultati...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Skrivnost zdrave prehrane

Meso
Pri drobovini je posebej pomembno, da kupite svežo. Pripravljena mora biti najpozneje dvanajst ur po zakolu. Priporočljiv je izvor iz ekološke kmetijske pridelave.

Perutnina se hitro kvari, zato raje kupujte čisto sveže meso. V splošnem velja: težja je žival, večji je delež polnovrednih delov in mesa.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Detoxamin Detoxamin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja