x
Vse kategorije
DigiO2 ušesni digitalni termometer, 1 set
DigiO2 ušesni digitalni termometer, 1 set
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

DigiO2 ušesni digitalni termometer, 1 set

Proizvajalec: Neopredeljen
DigiO2 ušesni digitalni termometer je izdelek, ki je namenjen hitremu ter enostavnemu merjenju ušesne temperature vašega otroka - meritev pa se lahko izvaja tudi na odrasli osebi.
Cena: 42,55 €
Vprašaj nas

Ocene in mnenja

Opis

DigiO2 ušesni digitalni termometer je izdelek, ki je namenjen hitremu ter enostavnemu merjenju ušesne temperature vašega otroka - meritev pa se lahko izvaja tudi na odrasli osebi.

DigiO2 ušesni digitalni termometer je inovativen ter izredno priročen IR termometer z velikim ter ločljivim zaslonom, ki omogoča enostavno ter hitro odčitavanje.

V odvisnosti od same izmerjenje temperature se zaslon tudi primerno obarva - in sicer: zeleno, rumeno ali rdeče obarvanje.

V primeru povišane temperature se oglasi tudi zvočni signal, ki nakaže, da temperatura ni normalna. Izdelek je povsem enostaven za uporabo.

Ostale karakteristike DigiO2 ušesnega termometra

- 30 spominskih mest
- priloženi 2 AAA bateriji
- lahek in lepega izgleda
- 2 leti garancije

Priloge

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Telesna dejavnost, ki vam resnično pomaga, je vse, pri čemer uživate in lahko vztrajno delate pa naj bo to plavanje, delo na vrtu, sprehod s prijatelji ali rahla aerobna vadba. Ali pa poskusite nekaj novega, kot sta taj či ali joga. Ni vam treba telovaditi dolgo časa. Če si vzamete 10 minut zjutraj, 10 minut popoldne in 10 minut zvečer, je to vse, kar potrebujete.« Pozabite na zastarelo mačistično geslo »brez bolečine ni dobička«. Držite se zmerne vadbe, ki vam bo prinesla največ koristi proti staranju. Kot cepivo proti gripi, ki vključi naravno obrambo telesa, deluje telesna vadba tako, da sprosti koristno količino prostih radikalov v telesu. Naravno jih ustvarjajo majhni »stroji« v celicah, imenovanih mitohondriji. Telo se na to odzove tako, da prečrpa več antioksidantov in encimov, ki odstranijo te nepridiprave. Če pa telovadite toliko, da ste izčrpani, vdor prostih radikalov preprosto pregazi vašo obrambo (to je eden od razlogov, da je tekačem na dolge proge po pomembni tekmi pogosto slabo).

Bi radi še dodatno izkoristili prednosti svoje novoodkrite telesne vzdržljivosti? Naj vam postane vsakodnevna navada, tako kot sta umivanje zob ali uživanje multivitaminskih pripravkov.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.