DLux 4000 ustno pršilo z D vitaminom, 15 mL

Najmočnejše ustno pršilo z vitaminom D. Zagotavlja kar 4000 i.e. (100 µg) vitamina D v enem razpršku. Najmočnejše ustno pršilo z vitaminom D. Zagotavlja kar 4000 i.e. (100 µg) vitamina D v enem razpršku.
451312 19173

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Martina **** 11. 04. 2021 19:07
Izdelek sem kupila, ker menim, da je v teh časih potrebno poskrbeti za dodaten vnos vitamina D. Zaen... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Najmočnejše ustno pršilo z vitaminom D. Zagotavlja kar 4000 i.e. (100 µg) vitamina D v enem razpršku.

  • Najmočnejše ustno pršilo z vitaminom D. Zagotavlja kar 4000 i.e. (100 µg) vitamina D v enem razpršku.
  • Učinkovita podpora imunskemu sistemu
  • Z naravnim okusom poprove mete
  • Za 100 dni redne uporabe izdelka

Najnovejši član naše večkrat nagrajene družine DLux-ov. Predstavlja najmočnejšega med njimi s kar 4000 i.e. vitamina D3 v enem razpršku. To pršilo je namenjeno zvišanju in vzdrževanju zdrave ravni vitamina D v telesu.

Znanost

Razpršilo je bilo ustvarjeno za učinkovitejšo dostavo vitamina D neposredno v krvni obtok. Specialno emulgirana formulacija v pršilu (to ni navadna tekočina s pršilko) zagotavlja mikroskopsko razpršitev, kar omogoča najučinkovitejšo absorpcijo hranil, ki preidejo neposredno v krvni obtok skozi 200 cm2 dobro prepustne ustne sluznice in pri tem zaobidejo prebavni sistem. To je plod uspešnega sodelovanja z Univerzo v Cardiffu, s katero je BetterYou razvil učinkovit način dopolnjevanja hranil z ustnimi pršili, ki so priročna alternativa tabletam in kapsulam.

Sestavine prehranskega dodatka DLux 4000

voda, sladilo: ksilitol, srednjeverižni trigliceridi, emulgator: gumi arabikum, sončnični lecitin, konzervans: kalijev sorbat, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, naravno olje poprove mete, holekalciferol (vitamin D3 iz lanolina). Izdelek je proizveden v skladu z GMP standardi. Vsaka serija je še dodatno testirana v neodvisnem laboratoriju, kar zagotavlja maksimalno kakovost in ustreznost izdelka.

Odmerjanje

1 razpršek na dan. 

Izdelek je namenjen odraslim osebam. Priporočen dnevni odmerek je en razpršek, ki predstavlja najvišji dovoljen dnevni vnos iz vseh virov.

Primerno za

- uporabo v času nosečnosti in dojenja, 

- vegetarijance, diabetike in vse obolele za celiakijo,

- vse osebe, ki so starejše od 13 let.

Okolju prijazna embalaža

Škatlica je izdelana iz kartona s FSC certifikatom, kar pomeni trajnostno in okolju prijazno gospodarjenje z gozdom in drugimi naravnimi viri.

Flaška je izdelana iz 100 % reciklirane plastike, od tega je 70 % iz reciklirane oceanske plastike. V tem izdelku ni nobenega palmovega olja in njegovih derivatov. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAKO JO ZDRAVIMO?

S hormonskim nadomestnim zdravljenjem skušajo zavreti izgubo kostnine, preprečiti ponovne zlome in pospešiti obnovo kostnine, v kolikor je to mogoče.

Ko pride do prvega osteoporotičnega zloma, je oseba že izgubila vs~ tretjino kostne mase, lahko pa celo do 60 odstotkov.

KAKO PREPREČIMO ZLOME?

Najbolj nevarna posledica osteoporoze so zlomi, zato se morate potruditi, da se izogibate nezgodam.

• Redna telesna dejavnost, uravnotežena prehrana in psihična dejavnost vas bodo ohranile v dobri telesni pripravljenosti, kar zmanjša možnost padcev.

• Poskrbite za redne preglede oči, še posebej bodite pozorni na morebiten pojav glavkoma.

• Izogibajte se jemanju pomirjeval in drugih zdravil, ki zmanjšajo pozornost. Med takšna zdravila sodijo tudi antihistaminiki. Pomembno je tudi, da omejite uživanje alkoholnih pijač.

• Poskrbite, da bo vaš dom varen. Odstranite prosto ležeče električne kable in pritrdite preproge.

• Poskrbite, da bo stopniščna ograja dobro pritrjena. Bodite previdni, ko stopite na spolzko ali neravno površino.

• Sončna svetloba tudi omogoča tvorbo vitamina D v telesu, kije pomemben za trdnost kostnine - še en razlog za gibanje v naravi.

• Hodite na redne preglede k zdravniku.

• Zdravnika prosite, naj vam redno meri krvni tlak in pregleda srce in ožilje.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: BetterYou BetterYou
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja