x
Vse kategorije
PolyMem Wic Silver polnilo za rane, 8 x 8 cm, 1 obloga
PolyMem Wic Silver polnilo za rane, 8 x 8 cm, 1 obloga
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

PolyMem Wic Silver polnilo za rane, 8 x 8 cm, 1 obloga

Proizvajalec: Ferris
Sodobne obloge za rane, ki omogočajo uporabo ene vrste obloge, brez dodatkov, skozi celoten proces celjenja rane.
Cena: 15,36 €
Minimalen možen nakup: 10 kos
Vprašaj nas

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK
Sodobne obloge za rane, ki omogočajo uporabo ene vrste obloge, brez dodatkov, skozi celoten proces celjenja rane. Eno PolyMem Wic Silver polnilo se lahko uporablja do sedem dni, saj ves čas omogoča vpogled v stanje rane ter vsebuje glicerin, ki neguje poškodovano tkivo, s tem pa lajša bolečino. Polnilo ustvarja vlažno okolje v rani, ki spodbuja regeneracijo celic. Odstranjevanje polnila PolyMem Wic Silver je nežno, neboleče, ob menjavi obloge rane ni potrebno čistiti, saj izločki skupaj z bakterijami ostanejo ujeti v oblogi in jih tako odstranimo skupaj z njo. Polnilo PolyMem Wic Silver je namenjeno oskrbi globoke okužene rane.

Velikost

8 x 8 cm.

Priloge

Ali ste vedeli

Fibromialgija

Ali in kako lahko nastanek fibromialgije preprečite?
Ker sindromu ne poznamo vzroka in predvidevamo, da je bolezen genetsko pogojena, je tudi preprečevati ne znamo. Z zdravim načinom življenja pa težave lahko odložimo ali vsaj omilimo.

Dodatek za zdravnike:
Diferencialna diagnoza

Diagnoza primarnega sindroma fibromialgije temelji izključno na izsledkih kliničnega pregleda, medtem ko so laboratorijske in druge preiskave potrebne le ob utemeljenem sumu, da je sindrom fibromialgije sekundaren (ob vnetni sklepni revmatični bolezni, sistemski vezivnotkivni bolezni, endokrinološki, nalezljivi bolezni in raku).

Sindrom fibromialgije je motnja, ki je simptomatsko, morda pa tudi vzročno, zelo podobna sindromu kronične utrujenosti, lahko pa se pri bolniku pojavljata celo obe bolezni hkrati. Psihogeni revmatizem in druge bolečinske sindrome mehkih tkiv prepoznamo s skrbno anamneza in kliničnim pregledom.

Diferencialne-diagnostično pridejo v poštev še entezitisi, entezopatije, tendinitisi, tendovaginitisi, fasciitisi, panikulitis, žilne bolezni in refleksne distrofije, ločimo jih z rentgenskim slikanjem ali ultrazvočnim pregledom. Okvaro živca zaradi zažemka ločimo s pomočjo elektromiografije.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.