PolyMem Wic Silver polnilo za rane, 8 x 8 cm, 1 obloga

Sodobne obloge za rane, ki omogočajo uporabo ene vrste obloge, brez dodatkov, skozi celoten proces celjenja rane. Sodobne obloge za rane, ki omogočajo uporabo ene vrste obloge, brez dodatkov, skozi celoten proces celjenja rane.
548383 14469
Minimalno naročilo - količina:10

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK
 
Sodobne obloge za rane, ki omogočajo uporabo ene vrste obloge, brez dodatkov, skozi celoten proces celjenja rane. Eno PolyMem Wic Silver polnilo se lahko uporablja do sedem dni, saj ves čas omogoča vpogled v stanje rane ter vsebuje glicerin, ki neguje poškodovano tkivo, s tem pa lajša bolečino. Polnilo ustvarja vlažno okolje v rani, ki spodbuja regeneracijo celic. Odstranjevanje polnila PolyMem Wic Silver je nežno, neboleče, ob menjavi obloge rane ni potrebno čistiti, saj izločki skupaj z bakterijami ostanejo ujeti v oblogi in jih tako odstranimo skupaj z njo. Polnilo PolyMem Wic Silver je namenjeno oskrbi globoke okužene rane.

Velikost

8 x 8 cm.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Fibromialgija

Ali in kako lahko nastanek fibromialgije preprečite?
Ker sindromu ne poznamo vzroka in predvidevamo, da je bolezen genetsko pogojena, je tudi preprečevati ne znamo. Z zdravim načinom življenja pa težave lahko odložimo ali vsaj omilimo.

Dodatek za zdravnike:
Diferencialna diagnoza

Diagnoza primarnega sindroma fibromialgije temelji izključno na izsledkih kliničnega pregleda, medtem ko so laboratorijske in druge preiskave potrebne le ob utemeljenem sumu, da je sindrom fibromialgije sekundaren (ob vnetni sklepni revmatični bolezni, sistemski vezivnotkivni bolezni, endokrinološki, nalezljivi bolezni in raku).

Sindrom fibromialgije je motnja, ki je simptomatsko, morda pa tudi vzročno, zelo podobna sindromu kronične utrujenosti, lahko pa se pri bolniku pojavljata celo obe bolezni hkrati. Psihogeni revmatizem in druge bolečinske sindrome mehkih tkiv prepoznamo s skrbno anamneza in kliničnim pregledom.

Diferencialne-diagnostično pridejo v poštev še entezitisi, entezopatije, tendinitisi, tendovaginitisi, fasciitisi, panikulitis, žilne bolezni in refleksne distrofije, ločimo jih z rentgenskim slikanjem ali ultrazvočnim pregledom. Okvaro živca zaradi zažemka ločimo s pomočjo elektromiografije.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ferris Ferris
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja