Dr. Hauschka čistilna maska z glino, 90 g

Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.<br><br><a style="font-weight: bold;" href="../p-17930-drhauschka-odkrijte-njeno-skrivnost.aspx">Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka &gt;&gt;</a> Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.

Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka >>
235822 9047

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Hauschka čistilna maska z glino pomirja razdraženo kožo in jo vzpodbuja k regeneraciji. Po uporabi je koža nežna, mehka in gladka, vse pore pa se zožijo.
Primerna je za vse tipe, še posebej pa je priporočljiva za kožo nagnjeno k dermalnim težavam, za nečisto in mastno kožo, saj kožo globinsko očisti, nase veže nečistoče ter odmrle celice na koži. Ob nanosu maska z glino kožo tudi navlaži.

Uporaba

Kožo predhodno očistimo, nato pa masko pripravimo tako da dvema čajnima žličkama prahu dodamo vodo.

- Za mastno in nečisto kožo dodamo manj vode, da je maska gostejša. Čas delovanja je 10 - 15 minut.

- Pri občutljivi koži dodamo več vode,da bo maska bolj redka in tudi čas delovanja naj bo krajši, in sicer od  3 - 5 minut.

Za boljši rezultat
- Za mastno kožo glini dodamo: tonik za obraz - special, olje za obraz in vodo.
- Za normalno do suho kožo glini dodamo: tonik za obraz, dnevno vlažilno emulzijo in vodo.
- Za občutljivo kožo glini dodamo: tonik za obraz, rožno dnevno kremo in vodo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Dr.Hauschka holistična nega obraza

Edinstvenost Dr.Hauschka nege kože Naravne sestavine, izbrana zdravilna zelišča, naš samosvoj koncept in ključna ideja, ki oblikuje naš poseben pristop k negi kože ter našim izdelkom za nego kože: Koža...

Preberi več...

Dr.Hauschka holistična nega telesa

Dnevna osvežitev Začeti dan z osvežilnim prhanjem je včasih veljajo za popolno razkošje, danes pa je to prijeten dnevni obred. Nežni Dr.Hauschka izdeki za prhanje temeljijo na osnovi tenzidov iz...

Preberi več...

Dr.Hauschka primernejša nega za obraz!

Vprašanje:Dober dan! Probleme imam s kožo na obrazu in na to se nanaša tudi moje vprašanje. Že kar nekaj časa uporabljam set Dr. Hauschke za nego mastne kože (čistilna krema, tonik - special, olje, občasno...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Kronična atrijska fibrilacija

Bolnik z atrijsko fibrilacijo ima lahko po sistemu CHADSz od 0-6 točk, s tem da vsak zmeren dejavnik tveganja prinese po 1 točko, prebolela možganska kap, tranzitorna ishemična ataka ali sistemska embolija pa 2 točki.

Pri bolnikih s kronično ali paroksizmalno atrijsko fibrilacijo se odločamo glede antikoagulacijske terapije po enakih kriterijih glede na spremljajoče dejavnike tveganja.

Skupina z majhnim tveganjem (brez dejavnikov tveganja)

Bolniki z atrijsko fibrilacij o in brez naštetih dejavnikov tveganja sodijo v skupino z majhnim tveganjem za možgansko kap (tveganje za dogodek < 2 %) in pri njih zadošča zdravljenje z aspirinom.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Hauschka Dr.Hauschka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja