Dr. Hauschka intensive treatment intenzivna nega 02, 40 mL

Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.<br><br><a style="font-weight: bold;" href="../p-17930-drhauschka-odkrijte-njeno-skrivnost.aspx">Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka &gt;&gt;</a> Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.

Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka >>
910171 9822

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Hauschka intensive treatment intenzivna nega 02 ohranja lepoto in nežnost kože v srednji letih. Tretma kožo pomiri in ji daje lesk.

Uporaba

28-dnevni tretma. Tretma ponovite štirikrat letno.

Uporaba zjutraj in zvečer po navodilih.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Peroferma arterijska bolezen

• zdravljenje s pentoksifilinom je smiselno pri večjih težavah na stopnji intermitentne klavdikacije, vendar je manj učinkovito kot interval ni mišični trening,

• posegi na žilah: katetersko širjenje z balonom (perkutana transluminalna angioplastika) in žilni obvod (by-pass) so smiselni pri hujši intermitentni klavdikaciji in kritični ishemiji.
Kako bolezen poteka?
Naraven potek je neugoden, predvsem zaradi ateroskleroze na srčnih in možganskih arterijah. Prevladujoč vzrok smrti pri bolnikih s periferno arterijsko boleznijo je koronarna bolezen. Zaradi te namreč umre 40-60 % bolnikov v stadiju intermitentne klavdikacije, zaradi ishemične možganske kapi pa umre 10-20% bolnikov s periferno arterijsko boleznijo, še 10 % pa zaradi drugih srčno-žil nih vzrokov, kot je na primer raztrganje anevrizme abdominalne aorte. Napredovanje periferne arterijske bolezni iz stadija intermitentne klavdikacije v stadij kronične kritične ishemije prizadene letno le približno 1 % bolnikov z intermitentno klavdikacijo, ki nimajo pridružene sladkorne bolezni ali končne ledvične odpovedi.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Hauschka Dr.Hauschka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja