Dr. Hauschka intenzivna nega kože v menopavzi, 40 mL

Dr. Hauschka intenzivna nega kože v menopavzi je namenjena vsem tistim uporabnicam z pogostoma rdečično kožo ter pri takih tipih kože, ko je potrebna depigmentacija le-te. Dr. Hauschka intenzivna nega kože v menopavzi je namenjena vsem tistim uporabnicam z pogostoma rdečično kožo ter pri takih tipih kože, ko je potrebna depigmentacija le-te.
513199 25965
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Hauschka intenzivna nega kože v menopavzi je namenjena vsem tistim uporabnicam z pogostoma rdečično kožo ter pri takih tipih kože, ko je potrebna depigmentacija le-te.

Dr. Hauschka intenzivna nega kože v menopavzi  je zamenjala prednhodno imenovano intenzivno nego številka 05. Intenzivna nega Dr. Hauschka je dopolnilo osnovni negi veše kože z Dr. Hauschka proizvodi. Intenzivna nega v menopavzi je izrednega pomena, uporaba kvalitetnega proizvoda, ki pripomore k ponovni vzpostavitvi predhodnega stanja pa še toliko bolj pomembna.

Koža v času menopavze je pogostoma neuravnotežena zato so aktivne sestavine, ki so gojene z vsemi ekološkimi standardi še toliko bolj pomembne in njihova kvaliteta doprinese h kakovosti proizvoda. te sestavine so sledeče: rubin, srebrov sulfid, argentit, navadna konopljika, svetilka (cimifuga), naravna termalna slana voda in rožna voda pomirjajo in krepijo kožo.

Vse sestavine Dr. Hauschka intenzivne nege delujejo sinergistično ter na kožno povrhnico belilno. Mešanica aktivnih učinkovin je v veliko pomoč pri beljenju pigmentnih madežev, ki nastanejo v menopavzi.

Uporaba Dr. Hauschka intenzivne nege

Kozmetični proizvod Dr. Hauschka intenzivna nega kože je primerno uporabljati v času regeneracije kožnih celic - ta traja do 28 dni ko se celice obnavljajo.

Kako pogosto uporabljati Dr. Hauschka intenzivno nego kože

Dr. Hauschka intenzivna nega kože se uporablja do 4 krat letno kot odlična spodbuda naravnih procesov, ki se dogajajo v koži.

Dr. Hauschka intenzivno nego kože uporabljajte do dva krat dnevno in sicer po čiščenju kože obraza. Izdelek nanašajte zjutraj in zvečer.

1 doziranje = 5 kratni pritisk na razpršilo Dr. Hauschka intenzivne nege.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Hauschka Dr.Hauschka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja