Dr. Hauschka intenzivna nega kože v menopavzi, 40 mL
Dr. Hauschka intenzivna nega kože v menopavzi, 40 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Dr. Hauschka intenzivna nega kože v menopavzi, 40 mL

Proizvajalec: Dr.Hauschka
Dr. Hauschka intenzivna nega kože v menopavzi je namenjena vsem tistim uporabnicam z pogostoma rdečično kožo ter pri takih tipih kože, ko je potrebna depigmentacija le-te.
Brezplačna poštnina!
Cena: 52,50 €
Vprašaj nas

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Dr. Hauschka intenzivna nega kože v menopavzi je namenjena vsem tistim uporabnicam z pogostoma rdečično kožo ter pri takih tipih kože, ko je potrebna depigmentacija le-te.

Dr. Hauschka intenzivna nega kože v menopavzi  je zamenjala prednhodno imenovano intenzivno nego številka 05. Intenzivna nega Dr. Hauschka je dopolnilo osnovni negi veše kože z Dr. Hauschka proizvodi. Intenzivna nega v menopavzi je izrednega pomena, uporaba kvalitetnega proizvoda, ki pripomore k ponovni vzpostavitvi predhodnega stanja pa še toliko bolj pomembna.

Koža v času menopavze je pogostoma neuravnotežena zato so aktivne sestavine, ki so gojene z vsemi ekološkimi standardi še toliko bolj pomembne in njihova kvaliteta doprinese h kakovosti proizvoda. te sestavine so sledeče: rubin, srebrov sulfid, argentit, navadna konopljika, svetilka (cimifuga), naravna termalna slana voda in rožna voda pomirjajo in krepijo kožo.

Vse sestavine Dr. Hauschka intenzivne nege delujejo sinergistično ter na kožno povrhnico belilno. Mešanica aktivnih učinkovin je v veliko pomoč pri beljenju pigmentnih madežev, ki nastanejo v menopavzi.

Uporaba Dr. Hauschka intenzivne nege

Kozmetični proizvod Dr. Hauschka intenzivna nega kože je primerno uporabljati v času regeneracije kožnih celic - ta traja do 28 dni ko se celice obnavljajo.

Kako pogosto uporabljati Dr. Hauschka intenzivno nego kože

Dr. Hauschka intenzivna nega kože se uporablja do 4 krat letno kot odlična spodbuda naravnih procesov, ki se dogajajo v koži.

Dr. Hauschka intenzivno nego kože uporabljajte do dva krat dnevno in sicer po čiščenju kože obraza. Izdelek nanašajte zjutraj in zvečer.

1 doziranje = 5 kratni pritisk na razpršilo Dr. Hauschka intenzivne nege.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.