Dr. Hauschka med intenzivna krema za obraz, 50 mL

Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.<br><br><a style="font-weight: bold;" href="../p-17930-drhauschka-odkrijte-njeno-skrivnost.aspx">Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka &gt;&gt;</a> Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.

Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka >>
928089 8998

Ocene in mnenja

Opis

Produkti Dr. Hauschka Med so popolnoma naravni brez konzervansov, barvil in dišav. Narejeni so posebej za nego kože, ustnic in zob.
Intenzivna krema odlično poskrbi za zelo suhe, luskaste predele kože. Njene sestavine kožo na obrazu pomirjajo, krepijo, zmanjšujejo občutek napetosti.

Sestavine

- Čisti rastlinski sokovi slamnika,
- ognjiča,
- rastline ice plant-a.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Dr.Hauschka holistična nega obraza

Edinstvenost Dr.Hauschka nege kože Naravne sestavine, izbrana zdravilna zelišča, naš samosvoj koncept in ključna ideja, ki oblikuje naš poseben pristop k negi kože ter našim izdelkom za nego kože: Koža...

Preberi več...

Dr.Hauschka holistična nega telesa

Dnevna osvežitev Začeti dan z osvežilnim prhanjem je včasih veljajo za popolno razkošje, danes pa je to prijeten dnevni obred. Nežni Dr.Hauschka izdeki za prhanje temeljijo na osnovi tenzidov iz...

Preberi več...

Dr.Hauschka primernejša nega za obraz!

Vprašanje:Dober dan! Probleme imam s kožo na obrazu in na to se nanaša tudi moje vprašanje. Že kar nekaj časa uporabljam set Dr. Hauschke za nego mastne kože (čistilna krema, tonik - special, olje, občasno...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Kronična obstruktivna pljučna bolezen

Za epidemiološko sliko je značilno tudi naraščanje prevalence kronične obstruktivne pljučne bolezni pri ženskah. Trenutno je 46 % novoodkritih bolnic, vendar gibanja kažejo, da se ta delež povečuje in že skoraj dosega tistega pri moških.

Natančnih epidemioloških podatkov za Slovenijo nimamo, vendar po ocenah zbolijo približno trije odstotki populacije, kar z drugimi besedami pomeni približno 50.000 Slovencev. Med njimi je kakih 15.000 bolnikov, pri katerih je delovanje pljuč že močno okvarjeno. Hudo motnjo dihanja, pri kateri v bolnikovi krvi že primanjkuje kisika, ima približno 1.400 bolnikov, kakih 800 bolnikov pa potrebuje trajno zdravljenje s kisikom na domu.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Hauschka Dr.Hauschka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja