Unidus kondomi tiger, 12 kom

Kondomi vam nudijo odlično zaščito. Kondomi vam nudijo odlično zaščito.
565865 3482

Ocene in mnenja

Opis

UNIDUS kondomi vam nudijo odlično zaščito. Če jih pravilno in redno uporabljate, bistveno zmanjšajo, vendar ne eliminirajo rizika zanositve in rizika okužbe u virusom HIV, ki povzroča AIDS.
Lateks kondomi UNIDUS zmanjšajo tudi riziko drugih spolno prenosljivih bolezni, kot so: sifilis, gonoreja, okužba s klamidijo in genitalni herpes.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Prehlad

Kaj lahko prizadeti sami storijo?
Kašelj. Kadar kašljajo otroci, zaskrbljeni starši pogosto prehitro sežejo po sredstvih za preprečevanje kašlja (antitusivi), namesto da bi zaupali samostojni odpornosti svojih otrok. Če je kašelj posledica virusne infekcije, potem izgine po nekaj dneh. Sredstva tega časa ne skrajšajo.

Pri utekočinjenju sluzi pomaga, če popijemo veliko količino tekočine - posebne čajne mešanice s slezom omilijo kašelj. Pomaga tudi vdihavanje pare slezovega čaja, ker ločijo sluz od dihalnih poti in bronhijev. Tudi če ste kupili »bombone proti kašlju" vlekarni, imajo komaj kakšen učinek; v najboljšem primeru le navlažijo dihalne poti. Tudi kapljice z eteričnimi olji in/ali bomboni iz poprove mete bolj razdražijo kot preprečujejo kašelj.

Če se ob kašlju pojavi glasno piskanje pri izdihu ali če že najmanjši napor vodi do takojšnjega kašlja, se je priporočljivo oglasiti pri zdravniku.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pic Pic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja