Dr. Hauschka regenerativna krema za okoli oči, 15 mL

Dr. Hauschka regenerativna krema za okoli oči je namenjena poudarjanju vaših lepih oči, koža je z nanosom kreme zopet sijoča in gladka.<br> Dr. Hauschka regenerativna krema za okoli oči je namenjena poudarjanju vaših lepih oči, koža je z nanosom kreme zopet sijoča in gladka.
422657 25963

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Hauschka regenerativna krema za okoli oči je namenjena poudarjanju vaših lepih oči, koža je z nanosom kreme zopet sijoča in gladka.

Dr. Hauschka regenerativna krema za okoli oči globinsko regenerira kožno strukturo ter intenzivno zmanjša starostne gubice in konture okoli oči.

Dr. Hauschka regenerativna krema za okoli oči vsebuje

Kutinova semena, brezovi listi, črna detelja, plodovi acerole, rakitovec, dragoceno olje iz makadamije in boraga so sestavine pridobljene iz izdelkov z biološko pridobljenih rastlin. Sestavine Dr. Hauschka kreme delujejo sinergistično, suh in zguban predel postane tekom uporabe intenzivne kreme zopet gladek in svetleč, predčasni znaki staranja okoli oči pa izginejo.

Uporaba Dr. Hauschka regenerativne kreme za okoli oči

Dr. Hauschka regenerativna krema za okoli oči se nanaša šele po čiščenju kože z Dr.Hauschka tonikom za čiščenje mastne oz. normalne kože. Krema je tudi oftalmološko preizkušena ter ne škodi očem.

Dr. Hauschka regenerativna krema za okoli oči je 100 % naraven prizvod s certifikatom kakovosti. Ne vsebuje dodatnih arom, dišav, konzervansov, PEG ipd. snovi.
Krema je dermatološko testirana, koža jo dobro prenaša.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Hauschka Dr.Hauschka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov