Dr. Hauschka vlažilna krema za okoli oči 12,5 mL

Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.<br><br><a style="font-weight: bold;" href="../p-17930-drhauschka-odkrijte-njeno-skrivnost.aspx">Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka &gt;&gt;</a> Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.

Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka >>
235334 9028

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Hauschka krema za revitalizacija neguje kožo okoli oči, jo obnavljajo, pomirjajo, osvežujejo in vlažijo. Krema je primerna predvsem za kožo okoli oči, nagnjeno k izgubi čvrstosti.

Preparat je lahek in hitro vpojen, kožo ohranja prožno in elastično. Ekstrakti ananasa vzpodbudijo metabolizem v krožnih celicah k boljšemu delovanju. V kremi je tudi ogromno esencialnih maščobnih kislin, vitamina C in  vitamina B.

Uporaba

Krema se lahko uporablja tudi kot podlaga za ličila, saj odlično ohranja njihovo obstojnost.
Uporablja se kot dnevni preparat za nego kože okoli oči. Kremo vmasiramo v kožo tako da nanašamo od notranjega predela oči proti zunanjemu.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Dr.Hauschka holistična nega obraza

Edinstvenost Dr.Hauschka nege kože Naravne sestavine, izbrana zdravilna zelišča, naš samosvoj koncept in ključna ideja, ki oblikuje naš poseben pristop k negi kože ter našim izdelkom za nego kože: Koža...

Preberi več...

Dr.Hauschka holistična nega telesa

Dnevna osvežitev Začeti dan z osvežilnim prhanjem je včasih veljajo za popolno razkošje, danes pa je to prijeten dnevni obred. Nežni Dr.Hauschka izdeki za prhanje temeljijo na osnovi tenzidov iz...

Preberi več...

Dr.Hauschka primernejša nega za obraz!

Vprašanje:Dober dan! Probleme imam s kožo na obrazu in na to se nanaša tudi moje vprašanje. Že kar nekaj časa uporabljam set Dr. Hauschke za nego mastne kože (čistilna krema, tonik - special, olje, občasno...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Angina pektoris

Kako si lahko pri angini pektoris pomagate sami?
Bolnik ima pri zdravljenju zelo pomembno vlogo. S spremembo življenjskega sloga, nizkokalorično prehrano brez maščob in poživil in z malo soli, z redno telesno dejavnostjo po programu, ki mu ga na osnovi obremenitvenega testiranja določi kardiolog, ter z rednim jemanjem zdravil lahko močno omejite število napadov, napadi pa postanejo tudi lažji in trajajo krajši čas.

Pomembno je tudi, da se bolnika poduči, kako ravnati v primeru pojava angine pektoris. Ob pojavu bolečine mora bolnik počiti, v kolikor bolečina ne popusti v 2-3 minutah počitka, naj bolnik vzame pod jezik tabletko nitroglicerina ali 2 vpiha nitroglicerinskega spreja. Če bolečina tudi po tem ne popusti, je potrebno poklicati nujno medicinsko pomoč.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Hauschka Dr.Hauschka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja