x
Vse kategorije
Dr. Hauschka žajbljev deodorant, 50 mL
Dr. Hauschka žajbljev deodorant, 50 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Dr. Hauschka žajbljev deodorant, 50 mL

Proizvajalec: Dr.Hauschka
Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.

Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka >>
Cena: 13,64 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka deodorant
Namen kozmetična nega

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Hauschka neguje kožo pazduh, odstrani neprijeten vonj in blaži prekomerno znojenje.

Odličen deodorant ne zapira por in je še posebno priporočljiv za občutljivejšo kožo. Zraven deodoranta so dobra za upozabo tudi Dr. Hauschka olja za telo.

Vsebuje ekstrakte žajblja in hamamelisa, zaradi česar dobimo po uporabi čudovit osvežilen občutek. Izdelek je primeren tudi za športnike.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako izbrati najboljši dezodorant?

Proizvodnja deodorantov je velik posel, saj potrošniki zanj letno porabijo okoli 18 milijard dolarjev. Z vsemi možnostmi, ki jih ponuja ta trg, je iskanje pravega izdelka lahko prav mukotrpno. Razmisliti boste morali ne samo o različnih vrstah deodorantov - dezodorantu in antiperspirantu; trdne snovi, navoji in razpršila; naravno in običajno - pa tudi o tem, kako deluje vaše telo.

Razmislite o kombinaciji deodoranta iin antiperspiranta - razpoložljivost kombiniranega antiperspiranta / dezodoranta - večina običajnih izbir dejansko spada v to kategorijo - to pomeni, da lahko izkoristite prednosti obeh, vendar se boste morali spoprijeti tudi z morebitnimi pomanjkljivostmi. 

Raziskave varnosti uporabe deodorantov

Raziskave o tveganjih za zdravje - v preteklih letih se je veliko govorilo o zdravstvenih tveganjih, povezanih z antiperspirantom in dezodorantom, vključno s tem, da povzročajo raka dojke in Alzheimerjevo bolezen. Mnogo teh pomislekov je bilo povezanih s prisotnostjo aluminija v antiperspirantu. Raziskave pa niso ugotovile nobene jasne povezave glede omenjenih dvomov.

  • Raziskovalci Nacionalnega inštituta za razvod raka in Uprave za prehrano in zdravila so ugotovili, da ni dokazov, da bi ti izdelki povzročali raka dojke.
  • Znanstveniki prav tako niso našli prepričljivih dokazov o povezavi antiperspiranta ali dezodoranta z Alzheimerjevo boleznijo.
  • Omenjene raziskave na teh področjih še potekajo, zato so nekateri potrošniki še vedno previdni.

Ali ste vedeli

Kronična obstrutkivna pljučna bolezen

Kronična obstrllktivna pljučna bolezen je kronična bolezen, ki vodi v invalidnost. Zbolijo v glavnem kadilci. S pravilnim zdravljenjem, kamor sodijo zdravila, pouk o bolezni z opustitvijo kajenja in respiratorna rehabilitacija, se da doseči vidno izboljšanje bolnikovega zdravstvenega stanja. Kljub svoji pomembnosti pa je kronična obstruktivna pljučna bolezen še vedno prezrta, večkrat pozno diagnosticirana pljučna bolezen. Precejšnje je število bolnikov z blago obliko bolezni, ki nikoli ne iščejo zdravniške pomoči. Zato je pomembno odkrivanje zgodnjih oblik z uvedbo rutinske spi rometrije na primarni ravni in izvajanje preventivnih spirometričnih meritev. Namen preventivnih spirometričnih akcij je prepoznavanje oseb, ki morajo prenehati s kajenjem in s tem ustaviti napredovanje obstruktivne ventilacijske motnje, kar prepreči invalidnost in prezgodnjo smrt.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Spletne vsebine

Dr.Hauschka holistična nega telesa

Dnevna osvežitev Začeti dan z osvežilnim prhanjem je včasih veljajo za popolno razkošje, danes pa je to prijeten dnevni obred. Nežni Dr.Hauschka izdeki za prhanje temeljijo na osnovi tenzidov iz sladkorja. Obogateni so z izvlečki zdravilnih... preberi več...

Dr.Hauschka holistična nega obraza

Edinstvenost Dr.Hauschka nege kože Naravne sestavine, izbrana zdravilna zelišča, naš samosvoj koncept in ključna ideja, ki oblikuje naš poseben pristop k negi kože ter našim izdelkom za nego kože: Koža ima lastno sposobnost nege in obnavljanja.... preberi več...

Dr.Hauschka - odkrijte njeno skrivnost!

Pregled izdelkov Dr. Hauschka >> Nakup izdelkov Dr. Hauschka >> Vse se je začelo s pismom "Všeč ste mi od kar sem prejel vaše pismo." S temi besedami bi se lahko začelo ljubezensko pismo, vendar je s temi besedami dr. Rudolf Hauschka jasno... preberi več...

Dr.Hauschka primernejša nega za obraz!

Vprašanje: Dober dan! Probleme imam s kožo na obrazu in na to se nanaša tudi moje vprašanje. Že kar nekaj časa uporabljam set Dr. Hauschke za nego mastne kože (čistilna krema, tonik - special, olje, občasno maska), vendar se mi je koža precej... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Novalac Prenatal kapsule, 30 kapsul

14,03 €

Dr. Hauschka rožni deodorant, 50 mL

15,59 €

Jamieson Omega-3 Ekstra močna, 100 kapsul

25,17 €
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka deodorant
Namen kozmetična nega

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.