Dr. Pasha krema za dojenčka modra kamilica, 100 mL

Dr. Pasha krema za dojenčka modra kamilica je inovativen kozmetičen izdelek ter je 100% naravna krema. Kozmetično negovalna krema je tako primerna za zelo suho, razdraženo in pordelo kožo. Dr. Pasha krema za dojenčka modra kamilica je inovativen kozmetičen izdelek ter je 100% naravna krema. Kozmetično negovalna krema je tako primerna za zelo suho, razdraženo in pordelo kožo.
458589 19701

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Pasha krema za dojenčka modra kamilica je inovativen kozmetičen izdelek ter je 100% naravna krema. Kozmetično negovalna krema je tako primerna za zelo suho, razdraženo in pordelo kožo.

Eterično olje modre kamilice se priporoča za:

  • suho,
  • občutljivo,
  • razpokano,
  • razdraženo,
  • pordelo kožo.

Krema za dojenčke ima protivnetne in analgetične učinke. Priporoča pa se pri vneti koži in za masaže otrokovega telesa ter tudi kot pomoč pri kolikah. Krema blagodejno vpliva na celjenje ran in bakterijska vnetja kože. Naravne in kakovostne sestavine zagotavljajo popolno zaščito, nego in zdravje otroške ter odrasle kože.

  • Dr. Pasha otroško mazilo iz kamilice priporočamo tudi kot podporno zdravljenje pri manjših ekcemih, dermatitisu, različnih vnetnih procesih kot tudi pri manjših alergijskih srbenjih.

Opozorila

Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se neposrednemu stiku z očmi ter sluznico. Uporaba ni priporočljiva za ljudi, ki so alergični na katerokoli sestavino. Shranjujte pri sobni temperaturi in izven dosega otrok. V primeru dvomov se pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Zaporedje preiskav je odvisno od tega, ali ste tvorbo zatipali sami ali pa je bila odkrita med rutinsko mamografijo, kar pomeni, da je bila tvorba lahko še premajhna, da bi jo zatipali.

V obeh primerih bodo vzorec celic iz tvorbe poslali na preiskavo, kjer bodo pod mikroskopom ocenili, ali je tkivo rakavo.

Če gre za rakavo obolenje, bodo z dodatnimi preiskavami skušali odkriti izvorno mesto tumorja in oceniti, ali je ze prišlo do razsoja.

KAJ LAHKO PRIČAKUJEMO?

Če zatipate zatrdlino v dojki, imate pravico do ustreznega zdravljenja.

Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Pasha Dr. Pasha
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov